Παγιδευμένοι: Καρέ καρέ η σκηνή του φόνου με τον πραγματικό δολοφόνο

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα δούμε καρέ καρέ την σκηνή του φόνου με τον πραγματικό δολοφόνο.Παγιδευμένοι: Καρέ καρέ η σκηνή του φόνου με τον πραγματικό δολοφόνο

Ο Άγγελος αφήνει ένα βίντεο που τα εξηγεί όλα με σαρδόνιο ύφος. Τα ομολογεί όλα σε ένα στικάκι που θα στείλει στην Άννα και η Άννα θα το παραλάβει αρκετό καιρό μετά.

Μεταφερόμαστε στο δάσος όταν η Άννα έρχεται στα χέρια με τον Άγγελο, ο οποίος έχει το όπλο του μπαμπά του στο αυτοκίνητο. Η Άννα καταφέρνει να πάρει το όπλο και να τον απειλήσει. και ενώ τον σημαδεύει, ξαφνικά δέχεται από πίσω χτύπημα στο κεφάλι από κάποιον και και πέφτει λιπόθυμη.

Ο άγνωστος σκοτώνει τον Άγγελο και βάζει το όπλο στο δεξί της χέρι για αποτυπώματα, με σκοπό να την ενοχοποιήσει. Μετά από λίγο συνέρχεται για λίγο η Άννα και βλέπει θολά, κάποιον ή κάποια με μαλλιά μακριά από πάνω της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει το βίο αβίωτο στον…

Η Άννα θυμάται σιγά-σιγά. Όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα προκειμένου να ταυτοποιηθεί το DNA. Όμως δεν ταυτοποιείται από το σύστημα. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι την ανάλυση των στοιχείων στο εγκληματολογικό εργαστήριο την κάνει… ο ίδιος ο δολοφόνος.Παγιδευμένοι: Καρέ καρέ η σκηνή του φόνου με τον πραγματικό δολοφόνο

 

Αργότερα δε, βρίσκουν ένα γάντι και το εξετάζουν για αποτυπώματα, εσωτερικά.. Την εξέταση όμως την κάνει ο άγνωστος που πυροβόλησε τον Άγγελο και είναι μακρυμάλλης. Και ο οποίος εργάζεται στη σήμανση και είναι αυτός που συνεργάζεται ο Χατζής.

Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί σκότωσε τον Άγγελο και ποιος τον έχει βάλει να το κάνει… Τον αστυνομικό τον έχει βάλει ο ίδιος ο Άγγελος ..Ο ίδιος ο Άγγελος είχε σκηνοθετήσει το φόνο του για να εκδικηθεί την Άννα!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Πρόσεξε καλά Δημοσθένη, θα κάνεις αυτό που…»

Ο διεφθαρμένος αστυνομικός που είχε αλλάξει, το δείγμα που είχαν πάρει από το πλακόστρωτο έξω από το σπίτι του Άγγελου και σε αντάλλαγμα ο Χαντζής του έδωσε να ξεπληρώσει τα λεφτά που χρωστούσε από τον τζόγο.

Τη στιγμή που πάει να πιάσει το γάντι, τον καλούν να μεταβεί σε κάποιο άλλο σημείο και την εξέταση, τελικά, την κάνει μια κοπέλα συνάδελφος και τα αποτελέσματα τα δίνει αμέσως στον Αντρέα…. όταν τον ανακαλύπτουν αυτοκτονεί.

Ο Άγγελος σκηνοθετεί τη δολοφονία-αυτοκτονία του για να ενοχοποιήσει την Άννα και να τους δείξει ότι είναι ανώτερος όλων επειδή πάντα ήταν κομπλεξάρα και ασήμαντος…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *