Η Γη της Ελιάς – Ασπασία: «Εσύ έπρεπε να πεθάνεις, θα σε καταριέμαι μια ζωή»

Στην αγρύπνια του Κίμωνα, η Ασπασία με τη Δήμητρα στέκονται δίπλα στο φέρετρο και μοιρολογούν ενώ το κλίμα στο σπίτι των Καπερνάρων είναι πάρα πολύ βαρύ, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς…..

Τι θα δούμε απόψε 27/1 στην Γη της Ελιάς;

Ο Φίλιππος μαθαίνει την αλήθεια για τη συγγένειά του με την Ειρήνη και σοκάρεται. Η Χάιδω όμως του ζητά να σεβαστεί το πένθος της οικογένειάς της και να μην κάνει καμία νύξη. Την ίδια ώρα, η Βασιλική σώζει την Ειρήνη από βέβαιο θάνατο και ο Στάθης την εκλιπαρεί να σταματήσει τις τρέλες, γιατί αυτή θα είναι η χαριστική βολή για τους γονείς της.

Το ξημέρωμα, όλο το χωριό παρίσταται στην κηδεία του, με την οικογένεια και τη Δήμητρα να βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης. Ο Δημοσθένης ορκίζεται να πάρει εκδίκηση από τον Κεφάλα και ο Κωνσταντίνος του δίνει όσες πληροφορίες κατάφερε να συλλέξει. Οι κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν μια ακόμα επίσκεψη στο σπίτι του Ισίδωρου και όλα δείχνουν πως η αναφορά τους θα έχει θετικό πρόσημο.
Ο Χρήστος δέχεται απειλές από μπράβους της νύχτας που πουλούν προστασία στα μαγαζιά, αλλά εκείνος δεν ενδίδει στις απαιτήσεις τους. Ο Κουράκος μετράει τις μέρες μέχρι την έκδοση του διαζυγίου του. Η Μαρίνα αισθάνεται αδιαθεσία και ο Μάνος θορυβείται. Τέλος, η Ασπασία λίγο μετά την κηδεία του Κίμωνα, δίνει την χαριστική βολή στον Δημοσθένη, απόψε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *