Σασμός Spoiler: Ο Λευτέρης σώζει τον Τόλη από του χάρου τα δόντια

Σε τρομερά δύσκολη θέση θα βρεθεί ο Λευτέρης, στη σειρά Σασμός, και μάλιστα απέναντι στον Τόλη. Όταν ο Ευθύμης μάθει για την αποφυλάκιση του νεαρού, θα δώσει εντολή θανάτου, προκειμένου να… γλιτώσει!

Ο Τόλης γνωρίζει πολλά και βγαίνει από το κελί του, αποφασισμένος να μιλήσει για όλα. Εάν αυτό γίνει, θα καταστρέψει, τόσο τον Ευθύμη, όσο και τους Σταματάκηδες. Ο Τόλης γνωρίζει την αλήθεια για τον θάνατο του Στεφανή, αλλά και για τον θάνατο του Κώστα.

Ο Ευθύμης συγκεντρώνει τους «δικούς» του και τους εξηγεί το σχέδιό του. Μόλις ο Τόλης βγει από το σπίτι, όπου μένει προσωρινά, ένας από αυτούς θα οπλίσει και θα σκοτώσει τον νεαρό!

Ο κλήρος για την αποστολή αυτή πέφτει στον Λευτέρη, ο οποίος και μόνο στην ιδέα πως θα σκοτώσει τον Τόλη, τρέμει, στη σειρά Σασμός. Ξέρει μέσα του πως κάτι τέτοιο δε θα συμβεί, όσο κι αν τον πιέσει ο Ευθύμης.

Ενώ του λέει ναι και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο, ενημερώνει την Αιμιλία, η οποία συλλαμβάνει ξανά τον Τόλη, χωρίς πειστική δικαιολογία. Ο Ευθύμης καταλαβαίνει πως κάποιος από τα τσιράκια του τον πρόδωσε, με την προσοχή του να στρέφεται ξανά στον… Λευτέρη!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *