Άγρια Γη: Χωρισμός βόμβα – Η Ελπίδα ξεσκεπάζει τον Άρη

Άγρια Γη: O χειρότερος φόβος του Άρη γίνεται πραγματικότητα στα προσεχή επεισόδια της σειράς….

Άγρια Γη: Η Ελπίδα προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη…
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Mytv, ο άνθρωπος που αγαπά όσο κανέναν άλλον ανακαλύπτει την αλήθεια για την ταυτότητά του.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Όσο περνάει ο καιρός, ο νεαρός και η Ελπίδα δένονται όλο και πιο πολύ. Ο έρωτάς τους μεγαλώνει και ο Άρης αισθάνεται φοβερές ενοχές και τύψεις που της κρύβει την αλήθεια. Όμως ξέρει πως, αν δεν ολοκληρώσει τον στόχο του, δεν μπορεί να της αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό.

Τα πράγματα, όμως, δεν πηγαίνουν όπως τα έχει σχεδιάσει… Ένα βράδυ, η Ελπίδα πάει να μείνει στο σπίτι του και οι δυο τους περνούν πολύ όμορφα. Όμως, κάποια στιγμή, η κοπέλα ανακαλύπτει μερικά κομμάτια από ένα παζλ που κρύβει ο αγαπημένος της μέσα σε μια σακούλα. Αμέσως τα αναγνωρίζει, καθώς είναι ίδια με αυτά που έχει και εκείνη.

Η Ελπίδα προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη και φροντίζει να πάρει, κρυφά, τα κομμάτια μαζί της με σκοπό να συναρμολογήσει το παζλ στο σπίτι της. Πράγματι, αφού ολοκληρώνει τη διαδικασία, σοκάρεται. Είναι πλέον σίγουρη πως ο Άρης είναι ο Νικόλας Γαλάνης. Η Ελπίδα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και απομακρύνεται από εκείνον ενώ ο Άρης αρχίζει να αμφιβάλλει για τα αισθήματά της.

Παρόλο που η Όλγα την πιέζει να της αποκαλύψει τι έχει συμβεί, η Ελπίδα αρνείται. Αργότερα, όμως, συναντάει τον νεαρό και του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ. Ο Άρης προσπαθεί να της εξηγήσει, αλλά εκείνη δεν μπορεί να του συγχωρέσει την προδοσία του και πως τόσο καιρό τής έλεγε ψέματα!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *