Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα κόρη του Καστρινού!

Μαύρο Ρόδο: Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται πλέον η σχέση της Όλγας με την μητέρα της, καθώς η ίδια απαιτεί να μάθει ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας. Έπειτα από αυτό, ο Καστρινός νιώθει πιο παγιδευμένος από ποτέ…

Μαύρο Ρόδο: «Μήπως είναι ο Καστρινός ο πατέρας μου;»

Η Πολυξένη μετά την οριστική διάλυση του γάμου της με τον Λευτέρη, πηγαίνει στην Πάτρα. Τηλεφωνεί στον Θέμη και του ζητάει να βρεθούν: «Έφυγα από το χωριό, δεν άντεξα άλλο! Ο Λευτέρης έμαθε τα πάντα και τον παράτησα, αλλά έννοια σου και θα τον κάνω να γυρίσει», του λέει και εκείνος της απαντάει: «Δεν είσαι εσύ για το χωριό! Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις, έχεις τον τρόπο».

Στη συνέχεια τον ρωτά πως είναι η ζωή του μετά τον θάνατο της γυναίκας του κι εκείνος προσπαθεί να μη λυγίσει: «Δύσκολα! Τα παιδιά με κατηγορούν ότι φταίω και με κοιτάζουν σαν δολοφόνο», της απαντάει. «Είναι νωρίς ακόμα, δώσε τους χρόνο και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Είμαι εγώ πλέον εδώ για ό,τι χρειαστείς. Θα έχεις πάντα έναν άνθρωπο να μιλάς», του λέει η Πολυξένη και ξεκινά να δίνει μάχη καθημερινά για να τον φέρει κοντά της και να ζήσει δίπλα του επιτέλους την μεγάλη ζωή που ονειρεύεται.

Στο μεταξύ, η Όλγα θυμωμένη από την απόρριψη του Λουκά, ο οποίος δείχνει το ενδιαφέρον του στην Θάλεια, ξεσπά στην μητέρα της. Η σχέση μάνας και κόρης ακροβατεί πλέον σε τεντωμένο σχοινί, καθώς η Όλγα ζητάει επίμονα από την Πολυξένη να της πει επιτέλους ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας. «Θέλω να μάθω ποιος είναι ο πατέρας μου κι έχω δικαίωμα να το μάθω, απαιτώ λοιπόν να μου πεις, αλλιώς ξέχνα με, δεν θα με δεις ποτέ ξανά! Φτάνει πια! Μήπως είναι ο Καστρινός ο πατέρας μου και δεν μου το λες; Γι’ αυτό συνέχεια τον έχεις από κοντά;», τη ρωτάει, αλλά δεν παίρνει καμία απάντηση.

Ο Θέμης αντιλαμβάνεται πως κάτι προβληματίζει την Πολυξένη κι εκείνη του λέει: «Η Όλγα θέλει να μάθει ποιος είναι ο πατέρας της. Με απείλησε πως δεν θα μου μιλήσει ποτέ ξανά αν δεν της το πω», κι εκείνος αναρωτιέται: «Για ποιο λόγο δεν της το λες; Ποιος είναι;», την ρωτά και η Πολυξένη του εκτοξεύει την βόμβα: «Δεν είμαι σίγουρη… Ίσως να είσαι κι εσύ». Ο Καστρινός τα χάνει: «Τι θέλεις να πεις ότι μπορεί να είμαι εγώ; Τι τρελά πράγματα είναι αυτά;», τη ρωτάει κι εκείνη ισχυρίζεται: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα…».

Ο Θέμης νιώθει την γη να φεύγει κάτω από τα πόδια του και ειδικά λόγω της σχέσης που είχε ο γιος του με την Όλγα.
«Μα καλά, τι μυαλό κουβαλάς; Μπορεί να είναι αδέλφια με τον Πέτρο κι εσύ τους άφηνες να τα έχουν;», την ρωτά κι εκείνη σπεύδει να δικαιολογηθεί: «Όταν έμαθα ότι είναι γιος σου έκανα τα πάντα για να τους χωρίσω». Συγκλονισμένος ο Θέμης με όσα του είπε της ζητάει να προχωρήσουν σε τεστ DNA.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *