Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης διατάζει τη δολοφονία της Δήμητρας

Η Δήμητρα κάνει τα πάντα, για να ανακαλύψει τον δολοφόνο του Κίμωνα, αγνοώντας πως ο Δημοσθένης καραδοκεί, στην γη της ελιάς. Μετά την κηδεία του νεαρού, ο Δημοσθένης ζητά από τον Κωνσταντίνο να τον καλύψει, για να ανέβει στην Αθήνα.

Στόχος του είναι να δολοφονήσει τον Κεφάλα και να βάλει ένα τέλος σε αυτόν τον ατελείωτο πόλεμο. Για να το καταφέρει αυτό, η λύση είναι να εισβάλλει στο σπίτι του και να ανοίξει πυρ.

Η Δήμητρα, μαζί με τον κολλητό του Κίμωνα που επισκέπτεται τη Μάνη, ξεκινούν έρευνες για την “αυτοκτονία”. Ο Κουράκος τους ενημερώνει πως το όπλο αυτό είναι παράνομο και πως δύσκολα θα είχε πρόσβαση κάποιος, σαν τον Κίμωνα.

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ο Δημοσθένης ανακαλύπτει πως η Δήμητρα έχει μπλεχτεί ξανά στα πόδια του, στην γη της ελιάς. Δίχως δεύτερη σκέψη, δίνει εντολή θανάτου κι αναγκάζει τα τσιράκια του να την τελειώσουν.

Η Δήμητρα κινδυνεύει. Ο Δημοσθένης, τώρα, έχει να κάνει με δύο εχθρούς: Με τον Κεφάλα και την Δήμητρα Γιατράκου! Ο Κουράκος προειδοποιεί την αστυνόμο να προσέχει, όμως είναι αργά.

Ο Δημοσθένης δίνει την εντολή και σκορπά τον τρόμο σε όλη τη Μάνη. Θα καταφέρει να την βγάλει από τη μέση;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *