Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Αμαλία χάνει το μωρό

Κι όμως, η Αμαλία δε θα κρατήσει το μωρό αυτό στην αγκαλιά της, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Η ευτυχία του Πάρη και της οικογένειάς του δε θα μείνει για πολύ.. Η Αμαλία θα χάσει το παιδί και όλα θα βυθιστούν στο σκοτάδι.

Η εξαφάνιση του Άγη, πληγώνει την οικογένεια Μπουραντά. Ο νεαρός μαθαίνει πως η μητέρα του είναι η Βικτώρια και πως ο πατέρας του τόσο καιρό διατηρούσε κρυφά σχέση με την.. θεία του!

Ο ίδιος παίρνει το αυτοκίνητο κι εξαφανίζεται, γεγονός που φρικάρει τους συγγενείς του. Η Αμαλία, από το άγχος, πιέζεται πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να την πιάνουν φρικτοί πόνοι. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, πηγαίνει στο νοσοκομείο και συνειδητοποιεί πως ο χειρότερός της εφιάλτης έγινε πραγματικότητα:

Η Αμαλία χάνει το μωρό της και ο Πάρης καταρρέει, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Ο ίδιος ήταν σίγουρος πως το παιδί αυτό θα τους ενώσει, όμως αυτό δε συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Ο γάμος τους περνάει κρίση και η οικογένεια Βασιλείου βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα. Τώρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μείνει πλάι σε έναν άντρα που δεν αγαπά. Θα τον χωρίσει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *