Survivor Spoiler 24/1: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor Spoiler 24/1: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρησηΣε αναμμένα κάρβουνα θα δούμε τους παίκτες των δύο ομάδων. Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση θα ανακοινωθούν απόψε (24/1) από τον Γιώργο Λιανό, με τις κάλπες να ανοίγουν, στο Survivor All Star.

Ποιοι θα βγουν μπροστά, ζητώντας τις ψήφους των τηλεθεατών; Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι είναι ο Τάκης Καραγκούνιας από τους Μπλε και ο Σπύρος Μαρτίκας από τους Κόκκινους. Ποια ομάδα χάνει απόψε και ποιοι παίκτες βγαίνουν στον τάκο;

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler 25-3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία! ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, οι Μπλε χάνουν απόψε τον αγώνα ασυλίας. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ψηφίσουν ξανά έναν συμπαίκτη τους, ο οποίος θα υποδείξει ποιον θα πάρει μαζί του.

Όπως όλα δείχνουν, απόψε θα ψηφιστούν ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Έτσι, λοιπόν, οι τέσσερις υποψήφιοι στο σημερινό Survivor (24/1), είναι: Ο Τάκης Καραγκούνιας, η Καρολίνα Καλύβα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Διαβάστε Επίσης  Survivor : Αυτά τα χρήματα πήρε ο Τζέιμς Καφετζής – Αναλυτικά η λίστα

Μένει να δούμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει πρόωρα από το ριάλιτι επιβίωσης και ποιοι θα παραμείνουν μέσα, διχάζοντας συμπαίκτες και τηλεθεατές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *