Survivor Spoiler 24/1: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor Spoiler 24/1: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρησηΣε αναμμένα κάρβουνα θα δούμε τους παίκτες των δύο ομάδων. Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση θα ανακοινωθούν απόψε (24/1) από τον Γιώργο Λιανό, με τις κάλπες να ανοίγουν, στο Survivor All Star.

Ποιοι θα βγουν μπροστά, ζητώντας τις ψήφους των τηλεθεατών; Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι είναι ο Τάκης Καραγκούνιας από τους Μπλε και ο Σπύρος Μαρτίκας από τους Κόκκινους. Ποια ομάδα χάνει απόψε και ποιοι παίκτες βγαίνουν στον τάκο;

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Το κερδισμένο στοίχημα του OPEN

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, οι Μπλε χάνουν απόψε τον αγώνα ασυλίας. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ψηφίσουν ξανά έναν συμπαίκτη τους, ο οποίος θα υποδείξει ποιον θα πάρει μαζί του.

Όπως όλα δείχνουν, απόψε θα ψηφιστούν ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Έτσι, λοιπόν, οι τέσσερις υποψήφιοι στο σημερινό Survivor (24/1), είναι: Ο Τάκης Καραγκούνιας, η Καρολίνα Καλύβα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler αποχώρηση 15-4: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Μένει να δούμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει πρόωρα από το ριάλιτι επιβίωσης και ποιοι θα παραμείνουν μέσα, διχάζοντας συμπαίκτες και τηλεθεατές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *