Ερρίκος Ανδρέου: Θλίψη στην κηδεία του – Απούσα η σύζυγός του, Νόρα Βαλσάμη

Ερρίκος Ανδρέου: Θλίψη στην κηδεία του – Απούσα η σύζυγός του, Νόρα Βαλσάμη «Πατέρα μου, θα σε έχω για πάντα στην καρδιά μου, όσο θα υπάρχω»

Το τελευταίο αντίο στον καταξιωμένο σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου είπαν το μεσημέρι της Τρίτης 24/1 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου ο γιος του, Έρικ και όλοι εκείνοι που τον αγάπησαν μέσα στην πορεία της ζωής του και από το έργο του.

Απούσα ήταν η σύζυγός του Νόρα Βαλσάμη, καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν της επέτρεψε να ταξιδέψει από τη Σύρο, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Διαβάστε Επίσης  Γιατί οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας θα φορέσουν πέρλες στην κηδεία της βασίλισσας

Ο σύζυγος της Νόρας Βαλσάμη έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε ηλικία 84 ετών έπειτα από πολύμηνη μάχη με διάφορα προβλήματα υγείας, καθώς όπως έγινε γνωστό από τον περασμένο Αύγουστο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Ο θάνατός του, που αποτελεί σημαντική απώλεια για τον χώρο του πολιτισμού, βύθισε στο πένθος την οικογένειά του ενώ τα λόγια που έγραψε ο γιος του λίγο μετά την ανακοίνωση της τραγικής είδησης, αντικατοπτρίζουν τον πόνο τους.

Διαβάστε Επίσης  Νίκος Οικονομόπουλος: “Έχω ένα άγχος να βρω την πιο σωστή γυναίκα για τα δικά μου δεδομένα”

«Πατέρα μου, θα σε έχω για πάντα στην καρδιά μου, όσο θα υπάρχω. Σ΄ ευχαριστώ για όλα, καλό παράδεισο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Έρικ Ανδρέου.

Στο τελευταίο «αντίο» στον Ερρίκο Ανδρέου βρέθηκαν οι: Άννα Φόνσου, Κώστας Πρέκας, Μαίρη Βιντιάδου, Θάνος Καληώρας και Νταίζη Λεμπέση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *