Σασμός: Οι Βρουλάκηδες κολλούν την ταμπέλα της ρουφιανιάς στην Άσπα

Σε πολύ άσχημη θέση θα βρεθεί η Άσπα στο σπίτι των Βρουλάκηδων, στη σειρά Σασμός. Η Μαρίνα, η γιαγιά Ειρήνη και η Αργυρώ έχουν απομακρυνθεί από το πλευρό της, με αποτέλεσμα η ίδια να αισθάνεται πως δεν ανήκει πια στην οικογένεια.

Όσο κι αν η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, τόσο η Άσπα θυμώνει. Της έχει κολλήσει η ταμπέλα της “ρουφιανιάς”, με αποτέλεσμα οι γυναίκες του σπιτιού να μη της εμπιστεύονται τίποτα.

Η Μαρίνα φοβάται πως η Άσπα θα τρέξει να πει στον Παύλο, οτιδήποτε έχει να κάνει με τους Σταματάκηδες. Έτσι, όλοι την απομονώνουν και την κάνουν να αισθάνεται άσχημα. Η Άσπα νιώθει απαίσια, στη σειρά Σασμός και αναζητά νέο σπίτι..

Στο μεταξύ, ο Σταύρος απειλεί πως θα στείλει παντού τις φωτογραφίες των ερωτικών περιπτύξεων της Αργυρώς με τον Αστέρη και η Στέλλα προειδοποιεί την Αργυρώ, που αντιδρά απρόβλεπτα. Την ίδια στιγμή ο Τόλης εμφανίζεται στο χωριό, ελεύθερος πια και καλοδεχούμενος από όλους.

Παράλληλα ο Λευτέρης ανησυχεί με την συμπεριφορά του Ευθύμη, για τον οποίο ανησυχεί κι ο Παύλος, όταν μαθαίνει ότι τον κυνηγάει η αστυνομία. Η Ξένια λυτρώνει τον Μαθιό, αναγνωρίζοντας τον Στεφανή σαν πατέρα της Νάντιας. Θα μπορέσει ο Νικηφόρος να διαχειριστεί το ότι η Νάντια είναι αδερφή του;

Η Ντίνα ρωτά τον Αντώνη αν έχει μιλήσει με την Μαρίνα για την προαγωγή και μετάθεσή του και ποια απόφαση έχει πάρει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *