Παράδεισος Κυριών – Ντίνος: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα»

Παράδεισος Κυριών – Ντίνος: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα»Ο Ντίνος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς Μιράντα στον Παράδεισο Κυριών και θα της το πει ακόμα μια φορά, σε μια δύσκολη στιγμή για εκείνην.

Λίγες ώρες μετά την ληστεία τα πάνω κάτω έρχονται στο σημερινό επεισόδιο του Παράδεισου Κυριών με την Αμαλία να προσεγγίζει ξανά τον Ντίνο. Αυτή η συζήτηση θα φέρει σε δύσκολη θέση την Αμαλία καθώς θα ακούσει από τον Ντίνο κάτι που την στενοχωρεί.

Την ίδια ώρα, η Μιράντα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς έχει διαπράξει ένα φόνο άθελα της. Στην προσπάθεια της να αποτρέψει τον ληστή τον τραυμάτισε και εκείνος κατέληξε. Έτσι, θα την δούμε να του λέει ότι δεν θέλει να καταστρέψει την ζωή του και να φύγει.

Εν το μεταξύ, η Βικτώρια υποψιάζεται ότι κρύβεται ο Αποστόλης πίσω από τη ληστεία στον Παράδεισο των κυριών. Εκείνος πάνω σε έναν καβγά με τον Πάρη παρεκτρέπεται για πρώτη φορά σε βαθμό που ξεπερνάει κάθε όριο. Ο Πάρης ανησυχεί ότι έχασε την Αμαλία οριστικά, αλλά εκείνη του δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει αν θέλει πραγματικά να την κρατήσει κοντά του.

Θα ακούσει την Μιράντα άραγε ο Ντίνος στον Παράδεισο Κυριών και θα μείνε μακριά της; Η απάντηση στο αποψινό επεισόδιο του Παράδεισου Κυριών στις 20:00 στον ALPHA.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *