Η Γη της Ελιάς: Απόψε η στυγερή δολοφονία του Κίμωνα

Απόψε το βράδυ, ο Κίμωνας Καπερνάρος μας αποχαιρετά από την σειρά, Η Γη της Ελιάς καθώς ο ήρωας που νομίζαμε πως ήρθε για να μείνει θα έχει ένα τραγικό φινάλε, όπως θα παρακολουθήσουμε και στο σημερινό επεισόδιο!

Τι θα δούμε απόψε 23/1 στην Γη της Ελιάς;
Ένα ψέμα του Φίλιππου εξοργίζει τη Βασιλική και κλονίζει την εμπιστοσύνη της, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρθει σε ρήξη. Αργότερα, η Βασιλική ζητά από τη Μαρίνα τα κλειδιά του παλιού της σπιτιού για να μετακομίσει εκεί. Η Δήμητρα φοράει το μονόπετρο που της αγόρασε ο Κίμωνας και το αρραβωνιασμένο ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Τελεσίγραφο δίνει ο Αποστόλης στην Άννα και τον Λεωνίδα, πιέζοντάς τους να παντρευτούν το συντομότερο δυνατό, αλλιώς ο Λεωνίδας θα πρέπει να φύγει από το σπίτι. Ο Δημοσθένης δεν δέχεται τη Δήμητρα για νύφη του και ο Κίμωνας αποφασίζει να παρατήσει τη δουλειά του και να κάνει ένα δικό του, ανεξάρτητο ξεκίνημα.

Παρά τις ενστάσεις του Μάνου, ο Ισίδωρος αποφασίζει να κόψει κάθε επαγγελματική συνεργασία με τον Στάθη. Στο μεταξύ, η μεταβίβαση των μετοχών ολοκληρώνεται και η Μυρτάλη νιώθει προδομένη. Ο Αλέξης ζητά συγγνώμη από τη Μαργαρίτα για τη συμπεριφορά του, μέσα του όμως δείχνει να μην την εννοεί.

Η Βασιλική μαζεύει τα ρούχα της και φεύγει από το σπίτι μαζί με το μωρό λέγοντας στον Φίλιππο ότι παίρνουν διαζύγιο. Τέλος, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, δύο μέλη της συμμορίας του «Κεφάλα» μπουκάρουν στο σπίτι του Δημοσθένη και μπροστά στα μάτια του πυροβολούν τον Κίμωνα εν ψυχρώ.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *