Μαύρο Ρόδο: Ο Μητροπολίτης διώχνει την Κασσιανή

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Μητροπολίτης διώχνει την Κασσιανή.

Ο Γεράσιμος που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Ελισάβετ τα βάζει μαζί τους και προσπαθεί να τους απομακρύνει προκειμένου να την προστατέψει όμως δεν τα καταφέρνει. Πέφτουν πάνω της, την βομβαρδίζουν με ερωτήσεις ενώ ένας απ’ αυτούς την ακολουθεί μέχρι το νοσοκομείο που πηγαίνει για να επισκεφτεί τον Πέτρο.

Μάλιστα καταφέρνει να τραβήξει τους δυο τους μαζί σε μια πολύ τρυφερή στιγμή που κυκλοφορεί μέσα στο διαδίκτυο και γίνεται vital. Τα πρώτα σχόλια πέφτουν βροχή και οι αναταράξεις φτάνουν γρήγορα και στο μοναστήρι που για άλλη μία φορά βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα.

Η Κασσιανή φυσικά σπεύδει να εκμεταλλευτεί το γεγονός, το ίδιο και οι δημοσιογράφοι που στήνονται και εδώ περιμένοντας την Ελισάβετ να επιστρέψει. Πράγματι εκείνη γυρνά στη Μονή, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με τις κάμερες.

Την ίδια στιγμή ο Πέτρος χειρουργείται στην Πάτρα και ευτυχώς ξεπερνά γρήγορα τον κίνδυνο. Καθώς αναρρώνει όμως βλέπει στη τηλεόραση το τι ακριβώς γίνεται με την Ελισάβετ και απελπίζεται. Συνειδητοποιεί ότι η ζωή της έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη κόλαση και ψάχνει ένα τρόπο για να βγει γρηγορότερα από το νοσοκομείο και να τρέξει κοντά της.

Αυτό όμως μόνο νέα προβλήματα μπορεί να τις προκαλέσει καθώς η Ηγουμένη φροντίζει να της ξεκαθαρίσει τους όρους που είναι υποχρεωμένη να τηρήσει για να συνεχίσει να μένει στο μοναστήρι.

Μπροστά σε όλες αυτές τις δοκιμασίες και μετά απ’ όσα έζησε με τον Πέτρο η Ελισάβετ αρχίζει να αναθεωρεί ριζικά κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος ήταν δεδομένα για εκείνη.

Τώρα που το μοναστήρι πλήττεται για άλλη μια φορά η Κασσιανή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να υποσκάψει κι άλλο τη θέση της Ηγουμένη όμως η υπέρμετρη φιλοδοξία της την κάνει να χάσει κάθε έλεγχο και ο μητροπολίτης βλέποντας την να παρεκτρέπεται της προτείνει να απομακρυνθεί με τη θέλησή της από την Μονή και να αναλάβει την ηγουμενία σε κάποιο άλλο μοναστήρι.

Η Κασσιανή λυσσάει και αρνείται να εγκαταλείψει το μοναστήρι, αφού έχει γίνει σκοπός της ζωής της να ξεσκεπάσει την Ηγουμένη και να την εξοντώσει. Θα τα καταφέρει;

πηγη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *