Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη πλευρίζει τον Καστρινό

Ένας δημοσιογράφος στο Μαύρο Ρόδο, ακολουθεί την Ελισάβετ ως το νοσοκομείο, όπου πηγαίνει να επισκεφτεί τον Πέτρο. Θα τραβήξει μια φωτογραφία τους, που θα γίνει viral στο διαδίκτυο. Ο Πέτρος χειρουργείται στην Πάτρα.

Η Αλεξία βρίσκει ένα φάκελο που είχε αφήσει η Αγγελική ειδικά για εκείνη. Προβληματίζεται όμως για το αν θα πρέπει να συναντήσει τον Βίκο και να του δώσει το γράμμα που άφησε για εκείνον η Αγγελική.

Στο μεταξύ, η Ηγουμένη ξεκαθαρίζει στην Ελισάβετ τους όρους που πρέπει να τηρήσει για να παραμείνει στο μοναστήρι. Ο Γεράσιμος εκμυστηρεύεται στον πατέρα του ότι είναι ερωτευμένος με την Ελισάβετ.

Η Κασσιανή θα βγει εκτός ορίων, αναγκάζοντας τον Μητροπολίτη να της προτείνει να φύγει από τη μονή, με αντάλλαγμα την ηγουμενία σε κάποιο άλλο μοναστήρι.

Η απόφαση της Ελισάβετ να φύγει από το μοναστήρι είναι οριστική και ο Λευτέρης είναι ενθουσιασμένος. Η Ηγουμένη ανησυχεί για την Κασσιανή, η οποία, ενώ δέχεται αυστηρό επιτίμιο από το μητροπολίτη, συνεχίζει τις δολοπλοκίες της.

Ο Βίκος συναντά την Κύρα και ζητά τη βοήθειά της για να φτάσει το γράμμα της Αγγελικής στα χέρια του, παρακάμπτοντας την Αλεξία. Ο Πέτρος παρακούει τις εντολές των γιατρών και καταφέρνει να βγει από το νοσοκομείο, με τη βοήθεια του Λουκά.

Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο σφίγγει, αφού ο Καστρινός καταφέρνει να φτάσει σε ένα μάρτυρα – κλειδί. Η άφιξη του Πέτρου στη Γερακιανή αναστατώνει την Ελισάβετ. Η Αλεξία και ο Βίκος συναντιούνται, την ώρα που ο Παναγιώτης ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου.

Η Πολυξένη ξεκαθαρίζει στην Όλγα ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Γερακιανή και ότι ο Λευτέρης είναι πλέον παρελθόν. Η Πολυξένη θα πλευρίσει τον Καστρινό με σκοπό να γίνει η νέα Κυρία Καστρινού. Θα τα καταφέρει;

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *