Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης τα ξαναβρίσκει σε Βασιλική και Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι χαρμόσυνες, αφού ο Στάθης τα ξαναβρίσκει σε Βασιλική και Φίλιππο.

Η Ιουλία συναντά τη Βασιλική και, μέσα από τα δικά της βιώματα, την κάνει να δει την πραγματική διάσταση της κατάστασης με τον Φίλιππο. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος στέλνει οικονομική βοήθεια στη Βασιλική, καθώς οι τύψεις τον έχουν κυριέψει, ενώ προσπαθεί για μια ακόμα φορά να την πείσει να τον συγχωρέσει.

Αλλά αυτή παραμένει ανένδοτη, μέχρι που ο Στάθης, εσκεμμένα, της βάζει μια ιδέα που δεν είχε περάσει καν από το μυαλό της, ότι με αυτά που κάνει και μένει μακριά από τον Φίλιππο, εκείνος μπορεί να βαρεθεί να την παρακαλάει και να την περιμένει.

Ωστόσο η Βασιλική εξακολουθεί να κρατά ψυχρή στάση απέναντι στον Φίλιππο , ενώ εκείνος έχει εξαφανιστεί μετά από συμβουλή του Στάθη για να της ξυπνήσει το αίσθημα της ανασφάλειας.

Πως θα αντιδράσει η Βασιλική στην εξαφάνιση του Φίλιππου; Το κόλπο θα πιάσει και η Βασιλική με τον Φίλιππο θα τα ξαναβρούν σύμφωνα με πληροφορίες μας.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *