Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Γεράσιμος σκότωσε τον Διακοσάββα

Κι όμως, πίσω από τη δολοφονία του Διακοσάββα, κρύβεται ο Γεράσιμος, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας, ο Γεράσιμος ομολογεί την αποτρόπαια πράξη του, δακρυσμένος..

Όταν η μικρή Ελισάβετ κάρφωσε με την πιρούνα τον Διακοσάββα, το έβαλε στα πόδια, για να γλιτώσει. Αμέσως, ζήτησε βοήθεια από το μοναστήρι. Η θεία της έτρεξε στον στάβλο και είδε τον Διακοσάββα νεκρό..

Οι δυο τους έκτοτε νομίζουν πως τον σκότωσε η μικρή Ελισάβετ. Το βάρος αυτής της δολοφονίας τους βαραίνει. Ο Διακοσάββας πήγε να την βιάσει κι εκείνη, στην προσπάθειά της να γλιτώσει, τον δολοφόνησε.

Βέβαια, δεν έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα… Ο νεαρός Γεράσιμος, μόλις είδε την Ελισάβετ να βγαίνει τρέχοντας από τον αχυρώνα, μπήκε να δει τι συμβαίνει. Μόλις αντίκρισε τον Διακοσάββα τραυματισμένο, να βρίζει την μικρή Αννούλα, κατάλαβε αμέσως τι πήγε να της κάνει!

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, ο Γεράσιμος άρπαξε την πιρούνα κήπου και τον κάρφωσε σε όλο του το κορμί. Έπειτα, το έβαλε στα πόδια, με αποτέλεσμα η Αυξεντία να εντοπίσει νεκρό τον Διακοσάββα και να νομίζει πως πράγματι τον σκότωσε η ανιψιά της!

Το μυστικό αυτό δε το γνωρίζει κανείς, ούτε η ίδια η Ελισάβετ! Τι θα συμβεί όταν έρθει στο φως και πως θα διαμορφωθεί η σχέση των δύο φίλων;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *