Η Γη της Ελιάς – Ερωτικό αμόκ: Η Αντωνία φιλά με πάθος την Αλκμήνη

Μια παλιά σχέση της Αλκμήνης, η Αντωνία καταφθάνει στη Μάνη και φέρνει τα πάνω – κάτω στην αγαπημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Έχουμε δει σε προηγούμενα επεισόδια την Αλκμήνη να μιλάει στο τηλέφωνο με την Αντωνία από την οποία και ζητεί να την αφήσει στην ησυχία της. Η Αντωνία δεν το βάζει κάτω κι αυτή τη φορά τηλεφωνεί στην Αλκμήνη τονίζοντας της ότι βρίσκεται στη Μάνη.

Η Αλκμήνη γίνεται έξαλλη και της μιλά πολύ απότομα: «Τι σκατά θες πια Αντωνία; Είσαι στη Μάνη; Καλά άμα με βρεις, σφύρα μου. Και ποιος σου είπε την διεύθυνση του σπιτιού μου; Μην τολμήσεις να μου χτυπήσεις την πόρτα. Ξεκουμπίσου, ακούς; Μην σε δω μπροστά μου».

Η Αντωνία όμως είναι αποφασισμένη και κάνει το επόμενο βήμα. Πηγαίνει στο σπίτι της Αλκμήνης και χτυπάει το κουδούνι. Η Αλκμήνη ανοίγει την πόρτα κι όταν βλέπει μπροστά της την Αντωνία προσπαθεί να την εμποδίσει να μπει.

Η Αντωνία καταφέρνει και μπαίνει στο σπίτι παρακαλώντας την Αλκμήνη να την ακούσει: «Άκουσέ με. Πέντε λεπτά, σε παρακαλώ. Γιατί νομίζεις ότι επιμένω τόσους μήνες; Κάνεις λάθος που να πάρει». Και πριν καλά καλά τελειώσει τη φράση της αρπάζει την Αλκμήνη και τη φιλάει με πάθος στο στόμα. Η Αλκμήνη αν και αρχικά αντιστέκεται στη συνέχεια παραδίδεται στα φιλιά και στα χάδια της Αντωνίας. Οι δύο κοπέλες αναθερμαίνουν το ειδύλλιο τους.

Εν τω μεταξύ λίγες ώρες μετά στο σπίτι της Αλκμήνης εμφανίζεται η συγκάτοικος της, η Δήμητρα. Ανοίγει την πόρτα του δωματίου και βλέπει Αλκμήνη και Αντωνία αγκαλιασμένες να χαίρονται τον έρωτα τους. Η Δήμητρα καταλαβαίνει αμέσως και χωρίς να πει το παραμικρό κλείνει τη πόρτα και φεύγει.

Οι δύο κοπέλες όταν ξυπνούν καταλαβαίνουν ότι η Δήμητρα τις είδες μαζί. Η Αντωνία θα γυρίσει αμέσως προς τη πλευρά της Αλκμήνης και θα της πει: «Νόμιζα πως μαζί είχαμε κάτι μοναδικό». Η Αλκμήνη δείχνει να συμφωνεί: «Έχουμε, δεν μπορώ να σε ξεπεράσω γαμώτο!». Αλλά και η Αντωνία είναι απόλυτη: «Κι εγώ δεν μπορώ να σε ξεχάσω»

Στη συνέχεια η Αλκμήνη αποκαλύπτει στην Αντωνία τη σχέση της με τον Σωκράτη: «Έκανα μια σχέση μ’ έναν τύπο, ξεχάστηκα, νόμιζα πως τον ερωτεύτηκα, πέρασα καλά».

Η Αντωνία την διακόπτει, τη κοιτά στα μάτια και της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να φύγει από κοντά της: «Δεν φεύγω από την Μάνη αν δεν τα βρούμε. Ζηλεύω».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *