Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Δείτε live – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης

Έως τις 10:30 η σορός στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης – Σχεδόν στην πλατεία Μοναστηρακίου φτάνει ο κόσμος – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Μεγάλη είναι η προσέλευση του κόσμου για το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στην Μητρόπολη, με το φέρετρο να είναι καλυμμένο με την ελληνική σημαία.

Είναι ενδεικτικό ότι λίγο πριν τις 8:30 το πρωί, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, στην ουρά βρίσκονται περισσότεροι από 1.300 άτομα. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και τα βίντεο, η ουρά ξεκινά από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου και καταλήγει στην Μητροπόλεως στο ύψος της Καπνικαρέας, σχεδόν, δηλαδή, στην πλατεία Μοναστηρακίου.

Διαβάστε Επίσης  Κοχύλες φούρνου γεμιστές με σπανάκι, φέτα και δυόσμο

Ορισμένοι, μάλιστα, νωρίτερα πέταξαν και τρικάκια στα οποία ήταν γραμμένη η λέξη «αθάνατος»

Οι πρώτοι από εκείνους που θέλησαν να αποχαιρετίσουν τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο βρέθηκαν έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου πριν από τις 6 το πρωί οπότε ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα.

Ο συγκεντρωμένος κόσμος είχε καλύψει το μεγαλύτερο κομμάτι του χώρου μπροστά από την Μητρόπολη με αρκετούς από όσους θέλουν να αποχαιρετήσουν τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο να έχουν έρθει από αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Διαβάστε Επίσης  Προς επίταξη ιδιωτών ιατρών - «Έμφραγμα» στο ΕΣΥ

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *