Σασμός: Τι θα απογίνει τελικά ο μικρός Πετρής;

Μεγάλη θα είναι η ανατροπή για τον μικρό Πέτρο, στη σειρά Σασμός. Πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται εάν θα καταφέρει να μείνει με τους Βρουλάκηδες, ή εάν ο Σταύρος κερδίσει την κηδεμονία και τον πάρει μακριά από όλους..

Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου, όταν ο Σταύρος βάλει ντετέκτιβ στη Αργυρώ. Στόχος του είναι να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον Αστέρη, για να την “κάψει” στο δικαστήριο. Έτσι, το παιδί θα παραμείνει κοντά του.

Τα τελευταία Spoilers θέλουν τον μικρό Πέτρο να παραμένει στην αγκαλιά των Βρουλάκηδων, καθώς ο Σταύρος θα δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο στην Αργυρώ. Κι ενώ η οικογένεια θα πάρει μία ανάσα, η αλήθεια θα έρθει στο φως και όλα θα διαλυθούν.

Μόλις ο Αστέρης μάθει την αλήθεια για το παιδί, θα καταρρεύσει. Η σχέση του με την Αργυρώ θα περάσει από σαράντα κύματα. Οι Σταματάκηδες θα θελήσουν να διεκδικήσουν τον μικρό Πέτρο, τονίζοντας πως στις φλέβες του κυλά αίμα Σταματάκηδων, στη σειρά Σασμός.

Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο… Ένα νέο παιχνίδι διεκδίκησης θα ξεκινήσει. Ο Σταύρος θα ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και ο πόλεμος θα αφορά μόνο δύο: Τον Αστέρη και την Αργυρώ!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *