Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν της Ιουλίας στην Αθήνα

Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν της Ιουλίας στην ΑθήναΟ Πασχάλης Τσαρούχας, καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη, μίλησε για την γη της ελιάς, δίνοντας καυτά Spoilers για τη συνέχεια της σειράς. Όπως αποκάλυψε, ο Στάθης θα κάνει πρόταση γάμου στην Ιουλία, χωρίς να γνωρίζει το ένοχο παρελθόν της, στην γη της ελιάς.

Η Ιουλία Βρεττάκου, όταν ήταν νέα, έζησε ξέφρενα. Μη μπορώντας να ξεπεράσει τον τότε χωρισμό της με τον Στάθη, μάζεψε τις βαλίτσες της και πήγε να ζήσει μόνη, στην πρωτεύουσα.

Ο Ιπποκράτης ήταν κάθετος με αυτή τη σχέση. Προτίμησε να στείλει την μικρή του αδελφή μακριά, παρά να την αφήσει πλάι σε έναν Καπερνάρο. Επομένως, η Ιουλία έφυγε, ο Στάθης παντρεύτηκε την Αρετή και όλα άλλαξαν στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Αρκετά χρόνια μετά, Στάθης και Ιουλία ανταμώνουν, αφήνοντας στην άκρη το παρελθόν, στην γη της ελιάς. Ο Στάθης της κάνει πρόταση γάμου και οι δυο τους ετοιμάζονται να ζήσουν μαζί κι ευτυχισμένοι.

Βέβαια, η χαρά αυτή δε θα κρατήσει για πολύ. Ο Πασχάλης Τσαρούχας αποκάλυψε πως η Ιουλία ζούσε κάπως.. ξέφρενα στην Αθήνα, όταν ήταν νέα. Ένα γεγονός ή και πρόσωπο από το παρελθόν θα της χτυπήσει την πόρτα, ταράζοντας τις ισορροπίες.

Δεν αποκλείεται να δούμε τον Στάθη να ζηλεύει φρικτά και ο γάμος αυτός να διαλύεται, πριν καν πραγματοποιηθεί. Τί είχε κάνει η Ιουλία στην Αθήνα και πως αυτό της επηρεάζει ακόμα τη ζωή;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *