Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Ευγενία παρατάει τον Μάρκο

Άλλη μία σχέση που δε θα στεριώσει εύκολα. Η Ευγενία, μετά το ατύχημα, αναθεωρεί για τους αρραβώνες της με τον Μάρκο, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Μόλις γίνεται γνωστό πως τα φρένα έκοψε ο Ιάσονας, όλα τελειώνουν..

Η Αλεξάνδρα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, την ίδια στιγμή που η Ευγενία έχει ένα ηχηρό ξέσπασμα απέναντι στον αγαπημένο της. Δε θέλει όλα να περιστρέφονται από την Αλεξάνδρα, δε θέλει να τους καταδιώκει ο Δεμερτζής.

Έτσι, η Ευγενία στέλνει ένα γράμμα στον Μάρκο, εξηγώντας του πως δε θέλει να είναι άλλο μαζί, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Μάλιστα, του τονίζει μέσα σε αυτό πως είναι ελεύθερος να διεκδικήσει ξανά την πρώην του.

Ο Μάρκος, εξοργισμένος, ζητά από τον Στέφανο να τον βοηθήσει. Θέλει να είναι με την Ευγενία και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει. Ο Στέφανος δέχεται και οι δυο άντρες παίρνουν τους δρόμους, αναζητώντας που μπορεί να έχει πάει..

Μόλις ο Μάρκος την εντοπίζει και πέφτει στα πόδια της για να γυρίσει πίσω, τίποτα δε θα είναι το ίδιο. Η Ευγενία σύντομα θα μάθει πως είναι έγκυος και οι αρραβώνες αυτοί θα προχωρήσουν στον.. γάμο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *