Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 47 , 48 , 49 , 50

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 47 , 48 , 49 , 50 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 47 στις 22/1/2023
Επεισόδιο 47
Κυριακή

Ο Λευτέρης ξεσκεπάσει τα ψέματα της Πολυξένης κι εκείνη τα παίζει όλα για όλα για να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος και η Ελισάβετ βρίσκονται σε κίνδυνο καθώς παλεύουν να γλιτώσουν από τα χέρια του απαγωγέα. Στο μυαλό της Ελισάβετ έρχονται μνήμες από το παρελθόν…

Ο Βίκος είναι έτοιμος να πέσει σε μια καλοστημένη παγίδα, ενω ο Μπόγρης έχει στα χέρια του στοιχεία για το παρελθόν της Ηγουμένης. Ο Σταυρινός παίρνει μια μεγάλη απόφαση, την ώρα που ο Πέτρος και η Ελισάβετ έρχονται όλο και πιο κοντά.

Οι ώρες περνούν και ο Πέτρος με την Ελισάβετ αγνοούνται. Η εξαφάνιση τους ,έχει προκαλέσει σε όλους μεγάλη ταραχή με το Λευτέρη να πηγαίνει οργισμένος στο μοναστήρι για να μάθει ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση της κόρης του.

Λίγο αργότερα τα νεότερα στοιχεία από τις αστυνομικές έρευνες θα τον αποκαρδιώσουν κι απ’ το μυαλό του παίρνουν 1000 δυο μαύρες σκέψεις. Πάνω στην απελπισία του βρίσκει στο πρόσωπο της Ηγουμενης Ένα αναπάντεχο σύμμαχο.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 48 στις 23/1/2023
Επεισόδιο 48
Δευτέρα

Νιώθωντας πως πως χάνει την Ελισάβετ ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Αυξέντια τον έρωτα του για εκείνη. Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο αρχίσει να σφίγγει και η Κυρά τον κατηγορεί ευθέως πως εκείνος ευθύνεται για την εξαφάνιση του εγγονου της.

Την ίδια στιγμή ο Θέμης προσεγγίζει τον Δαμάλα με μια δελεαστική πρόταση. Αν βρεθούν τα παιδιά θα εγκαταλείψει για πάντα τη νύχτα. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος όμως βρίσκονται κάπου που κάνεις δεν γνωρίζει με τον αδίστακτο απαγωγέα να τους σημαδεύει με το όπλο του.

Η Πολυξένη από την άλλη, βλέπει μία πλευρά του Λευτέρη που δε γνώριζε ότι υπάρχει και σοκάρεται με την απόφαση που εκείνος παίρνει για τις σχέσεις τους, ενώ ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Παράσχος παίζει διπλό παιχνίδι. Ο Παράσχος προσπαθεί να πείσει τον Θέμη ότι υποψίες είναι αβάσιμες.

Η Κασσιανή με το Γιώργο προχωρούν την πλεκτάνη εις βάρος της Ηγουμένης με τον απαγωγέα να τραυματίσει σοβαρά τον Πέτρο. Εκείνος και Ελισάβετ βρίσκονται απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο κλειδωμένοι, με ελάχιστη τροφή και νερό και αγωνιούν για τη ζωή τους. την ώρα όμως, που η περιπέτεια και ο εγκλεισμός τους φέρνει ακόμα πιο κοντά…

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 49 στις 24/1/2023
Επεισόδιο 49
Τρίτη

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 50 στις 25/1/2023
Η Ελισάβετ κρατώντας στην αγκαλιά της τον αιμόφυρτο Πέτρο κάνει τα πάντα για να τον κρατήσω ζωντανο, εντωμεταξύ ο Βίκος και ο Θέμης αγωνίζονται για το ποιος θα φτάσει πρώτος στον απαγωγέα. Η Θάλεια μαζεύει όλο και περισσότερα στοιχεία εις βάρος του Βίκου. Τα στοιχεία και οι παγίδες της Κασσιανής φέρνουν σε δύσκολη θέση την ηγουμένη με το Θέμη να βρίσκεται σε απόγνωση.

Στην προσπάθειά του να βρει τον δολοφόνο της Αγγελικής και να ανακαλύψει που βρίσκεται ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα ζητήσει τη βοήθεια του Βίκου …πρέπει να συμμαχήσουμε …έχουμε ένα κοινό σκοπό!Του λέει και ο Βίκός αιφνιδιάζεται

 

Επεισόδιο 50
Τετάρτη

Η πόρτα της αποθήκης που βρίσκονται φυλακισμένοι η Ελισάβετ και ο Πέτρος επιτέλους ανοίγει . Η κατάσταση της υγείας του Πέτρου έχει επιδεινωθεί και οδηγείται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Σε μια άλλη αποθήκη ο Θέμης αδημονεί για να βρεθεί επιτέλους με τον απαγωγέα ,άλλο Βίκος καταφθάνει πρώτος, με σκοπό να πάρει την εκδίκησή του.

Η Ηγουμένη αποφασίζει να μιλήσει στην Αυξέντια για την προηγούμενη ζωή της . θα αποφασίσει στη συνέχεια να αντιμετωπίσει την Κασσιανή πρόσωπο με πρόσωπο.

Στο νοσοκομείο όλοι οικογένεια Καστρινού ανησυχεί για τον Πέτρο και η Ελισάβετ δε φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Ο Γεράσιμος όμως θα πάει στην Πάτρα για να την συνάντηση και να την φέρει πίσω. Τι σκοτεινό έχει στο μυαλό του;

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *