Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Μία Ξαφνική Λιποθυμία Οδηγεί Την Χάιδω Ξανά Στο Νοσοκομείο

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Μία Ξαφνική Λιποθυμία Οδηγεί Την Χάιδω Ξανά Στο ΝοσοκομείοΗ Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω μένει μόνη κι αβοήθητη στην γη της ελιάς, με μια ξαφνική λιποθυμία να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Ο Φίλιππος και ο Λυκούργος την εγκαταλείπουν μετά τα τελευταία γεγονότα, ενώ όλη η Μάνη της έχει γυρίσει την πλάτη.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μία ξαφνική λιποθυμία οδηγεί την Χάιδω ξανά στο νοσοκομείο

Η ίδια φωνάζει πως δε βρήκε τη δικαίωση που αναζητούσε. Ο Στάθης αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο γιος της κλείστηκε στη φυλακή, εξαιτίας της βεντέτας που εκείνη ξεκίνησε. Όλοι την εγκαταλείπουν, με τον Λυκούργο να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Απαγωγή σοκ στην Άνω Ποριά

Αφού βγάζει τον Φίλιππο από τη φυλακή, γυρίζει την πλάτη του στην Χάιδω. Εκείνη ξεσπάει, δείχνει πως δεν την ενδιαφέρει, ενώ μέσα της σιγοβράζει. Στο μεταξύ, η υγεία της πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Μία λιποθυμία ξαφνική, θα οδηγήσει την Χάιδω ξανά στο νοσοκομείο, στην γη της ελιάς. Ο Φίλιππος θα πανικοβληθεί. Παρά τον θυμό και την απόγνωση που νιώθει για την μητέρα του, θα σταθεί στο πλευρό της ξανά.

Θα την βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της, καθώς τα νέα για την υγεία της δε θα είναι ευχάριστα. Όλοι θα επιστρέψουν κοντά της, με την Χάιδω να αλλάζει στάση. Τέρμα οι βεντέτες, το μίσος, οι κόντρες.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Η υπόθεση της νέας σειράς του ALPHA

Γίνεται η παλιά Χάιδω, η σκληρή Μανιάτισσα με άφθονη καλοσύνη στην καρδιά. Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης μίλησε στο Τι Λες Τώρα για τον αστυνόμο Κουράκο, αλλά και για την καταδίκη της Χάιδως. Μάλιστα, ανέφερε πως η ηρωίδα αυτή θα αλλάξει πολύ, διχάζοντας τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.

Το καλό της πρόσωπο θα οφείλεται στην πραγματική μετάνοια, ή θα κρύβει κάτι ακόμη πιο μοχθηρό κάτω από αυτό;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *