ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Μια σκιά όμως κινείται απειλητικά έξω από το σπίτι της Φάζιας

ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Μια σκιά όμως κινείται απειλητικά έξω από το σπίτι της Φάζιας

ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31

Γλυκάνισος Επεισόδια. Όσα θα δούμε στη σειρά Γλυκάνισος

Επεισόδιο 31 Ημέρα προβολής: Σάββατο 7/1

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως στην ποτοποιία Δεμίρη, ο Φίλιππος και ο Έκτορας δοκιμάζουν τη «συνταγή» του Περικλή, που είχε υποκλέψει ο Πωλ και δεν τους αρέσει καθόλου. Αμέσως καταλαβαίνουν ότι ο Περικλής ήταν προετοιμασμένος τελικά.ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Μια σκιά όμως κινείται απειλητικά έξω από το σπίτι της Φάζιας

 

Γλυκάνισος Επεισόδιο 31 – Σάββατο 7/1/23

Η Αλίκη μαθαίνει ότι έχουν τη μητέρα της στο νοσοκομείο και φεύγει μαζί με τον Ραφαήλ, για να πάνε εκεί. Στο σπίτι της Ραζάν, ο Καρίμ βρίσκει ένα χαρτί με μια διεύθυνση στα ρούχα της Ραζάν και πάει να δει σε ποιον ανήκει. Φτάνοντας έξω από το σπίτι, βλέπει τον Στρατή να βγαίνει και παγώνει.

Παράλληλα, ο Θανάσης «ψαρεύει» τη Μαργαρίτα σχετικά με τη σχέση της με τον Άγγελο. Στην παραλία, ο Χάρης δείχνει τη φωτογραφία του φιλιού του Στρατή με την Ραζάν και η Αναστασία του λέει ότι μόλις την έκανε να τον συμπαθήσει περισσότερο.

Κι ενώ ο Στρατής μαθαίνει από την αδερφή του ότι η Χρυσάνθη τον είχε φωτογραφίσει κρυφά να φιλιέται με τη Ραζάν, ο Φίλιππος καλεί στο γραφείο του τον Πωλ και τον απολύει. Πριν φύγει όμως ο Πωλ, του λέει ότι είχε τη συναίνεση του Έκτορα για την κλοπή της συνταγής του Περικλή.

Νυχτώνει και η Ραζάν ξαναπηγαίνει στη Φάζια για να συναντηθεί με τον Στρατή. Μια σκιά όμως κινείται απειλητικά έξω από το σπίτι της Φάζιας.

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *