Άγρια Γη: επόμενα επεισόδια 78-79-80-81-82

Άγρια Γη: επόμενα επεισόδια 78-79-80-81-82

Άγρια Γη: επόμενα επεισόδια 78-79-80-81-82

Τα επόμενα επεισόδια 78-79-80-81-82, της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη Άγρια Γη από 9/1 ως 13/1

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η ώρα της επέμβασης για τον Κωστή έχει φτάσει

Άγρια Γη Επεισόδιο 78 – Δευτέρα 9/1/23

Με την κίνηση του Άρη να εξομολογηθεί το μυστικό του στον Γιώργο, ο Μάνος κι ο Μιχάλης φοβούνται μην φτάσει η αλήθεια στα αφτιά της Όλγας. Ο Διοικητής καλεί στο τμήμα τη Μυρτώ, προκειμένου να μάθει για το παρελθόν της οικογένειάς της. Αμέσως μετά, εμφανίζεται στο σπίτι της Όλγας, αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια για το τι συμβαίνει ανάμεσα στις δυο γυναίκες, προκαλώντας πανικό στην Όλγα.

Παράλληλα, ο Γιώργος επισκέπτεται τη Νάντια στο κρατητήριο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι δεν έχουν μέλλον οι δυο τους. Από την πλευρά του, ο Μάνος της συμπαραστέκεται και της υπόσχεται να κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει. Η ώρα της επέμβασης για τον Κωστή έχει φτάσει. Κάνει τις πρώτες εξετάσεις στη Βοστώνη, που θα κρίνουν αν έχει ελπίδα να περπατήσει ξανά. Η Ελπίδα και ο Στέφανος αγωνιούν μαζί του. Εν τω μεταξύ, η Ρένα συνεχίζει να πιστεύει ότι η Όλγα την έχει βάλει στο στόχαστρό της κι έχει ακραία ξεσπάσματα από τον φόβο της.

 

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ο Ορέστης ρωτάει την Όλγα για το παρελθόν της και τη σχέση της με την οικογένεια Γαλάνη

Άγρια Γη Επεισόδιο 79 – Τρίτη 10/1/23

Ο Ορέστης ρωτάει την Όλγα για το παρελθόν της και τη σχέση της με την οικογένεια Γαλάνη, αλλά εκείνη διπλωματικά του ξεγλιστράει. Ο Μάνος παλεύει για να βοηθήσει τη Νάντια, να αποφυλακιστεί, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ζητάει απ’ τον Μιχάλη τα κρυμμένα χρήματα για την εγγύησή της, όμως εκείνος φοβάται να μην τους υποψιαστεί η Όλγα κι αυτό τους φέρνει σε μεγάλη σύγκρουση. Ο Άρης αδημονεί να πάρει εξιτήριο, ώστε να είναι κοντά στη Μυρτώ και να την προστατεύσει απ’ τον Ορέστη που ζητάει επίμονα απαντήσεις. Μέσα σ’ όλα αυτά, η επέμβαση του Κωστή φαίνεται να έχει επιτύχει κι αυτό τους ενθουσιάζει όλους.

Η Ελπίδα, μην ξέροντας για το ατύχημα του Άρη, θεωρεί ότι αδιαφορεί για εκείνη και τον Κωστή. Έτσι όλη η φόρτισή της την οδηγεί στην αγκαλιά του Στέφανου. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος επιστρέφει και πάλι στην Άγρια Πλαγιά και ξεκαθαρίζει στον Άρη ότι είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Όλγα

 

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η Όλγα και ο Διοικητής καταλήγουν στο κρεβάτι

Άγρια Γη Επεισόδιο 80 – Τετάρτη 11/1/23

Ο Μάνος βγάζει τη Νάντια από το κρατητήριο, πληρώνοντας το ποσό της εγγύησης, γεγονός που προκαλεί απρόβλεπτες συνέπειες τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Μιχάλη. Η Ρένα γίνεται στόχος του Περικλή και βρίσκεται σε πραγματικό κίνδυνο. Η Όλγα και ο Διοικητής καταλήγουν στο κρεβάτι κι εκείνος στη συνέχεια προσπαθεί να μάθει περισσότερα γι’ αυτήν από τη Ρόζα. Και η Όλγα από τη μεριά της, αναθέτει στον Γιώργο να ελέγξει το παρελθόν του Διοικητή. Αυτό που βρίσκει, της προκαλεί εντύπωση. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Κωστής ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία.

Παράλληλα όμως, η Ελπίδα νιώθει τύψεις μετά από τη βραδιά που πέρασε με τον Στέφανο. Ένα τηλεφώνημα του Άρη και η απάντηση του Στέφανου, γεννούν υποψίες. Ο Χρήστος ζητάει από τον Μιχάλη να τον προμηθεύσει και πάλι με πλαστά έγγραφα, για να φύγει από τη χώρα. Ο Μιχάλης δέχεται, αλλά μια συζήτηση με τον Διοικητή αλλάζει δραματικά τα σχέδιά τους. Εν τω μεταξύ, μια επίσκεψη της Όλγας στη Μυρτώ, απειλεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Άρη.

 

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η Όλγα αποκαλύπτει μια αλήθεια στη Μυρτώ που μπορεί να ανατρέψει πολλά

Άγρια Γη Επεισόδιο 81 – Πέμπτη 12/1/23

Η Όλγα πιέζει τη Μυρτώ με ξαφνικές επισκέψεις και ερωτήσεις για τον Νικόλα. Η Ελπίδα ομολογεί στον Άρη για το βράδυ που κοιμήθηκε με τον Στέφανο, του ζητά συγνώμη όμως η εμπιστοσύνη μεταξύ τους κλονίζεται. Ο Μάνος κι ο Μιχάλης θεωρούνται ύποπτοι ως συνένοχοι της Νάντιας κι αυτό δυσκολεύει πολύ τα πράγματα. Έτσι, η Νάντια σκέφτεται να ομολογήσει τη δολοφονία για να τους προστατεύσει.

Παράλληλα, ο Κωστής ανυπομονεί να γυρίσουν στην Άγρια Πλαγιά, ενώ η Όλγα φοβάται ότι κινδυνεύει από τον Χρήστο και ζητά προστασία τόσο απ’ τον Ορέστη, όσο κι απ’ τον Άρη και τον Γιώργο. Χωρίς βέβαια να υποπτεύεται την κοινή στάση των δύο ανδρών, εναντίον της. Ο Άρης συνεχίζει να διοχετεύει δημόσια, στοιχεία εναντίον της Όλγας. Η Όλγα, προκειμένου να βρει και να τιμωρήσει τον Χρήστο που τον θεωρεί υπεύθυνο γι’ αυτό, αποκαλύπτει μια αλήθεια στη Μυρτώ που μπορεί να ανατρέψει πολλά.

 

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ο Άρης δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι η Ελπίδα τον απάτησε με τον Στέφανο

Άγρια Γη Επεισόδιο 82 – Παρασκευή 13/1/23

Η Μυρτώ δεν ξέρει τι να κάνει… να ενημερώσει την Όλγα ότι ο Χρήστος την επισκέφτηκε ή όχι; Η Όλγα μαθαίνει από τον Γιώργο μία πληροφορία για τον Ορέστη που θα την βάλει σε σκέψεις. Ο Άρης δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι η Ελπίδα τον απάτησε με τον Στέφανο. Ο Μιχάλης συναντάει τυχαία την κοινωνική λειτουργό που κάλεσε η Όλγα στη Χαλκίδα για να μιλήσουν για το κέντρο ψυχικής υγείας που θέλει να ανοίξει.

Πρόκειται για τη Χριστίνα, τη γυναίκα που είχε βοηθήσει τον Μιχάλη στο παρελθόν να υιοθετήσει τον Άρη παράνομα. Ο Άρης αγχώνεται ακόμα περισσότερο με την άφιξη της γυναίκας αυτής και ζητά από όλους να κάνουν προσεκτικές κινήσεις. Η Νάντια προσπαθεί ακόμα να ξεμπλέξει τον Μάνο και τον Μιχάλη. Η Χριστίνα θα βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τη Μυρτώ και θα την αναγνωρίσει. Σύντομα θα αποκαλύψει στην Όλγα ότι εκείνη είχε ασχοληθεί τότε με την υπόθεση του Νικόλα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *