Παράδεισος Κυριών: Στο νοσοκομείο η Πιπίτσα σε τραγική κατάσταση

Σε τραγική κατάσταση θα δούμε την Πιπίτσα, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από την αιματηρή επίθεση που θα γίνει στο κατάστημα και θα σοκάρει όλη την τοπική κοινότητα.

Ο Μάρκος θα βρεθεί βαριά τραυματισμένος στο έδαφος, στην προσπάθειά του να σώσει την Μιράντα από τους ληστές. Εγκληματίες θα εισβάλλουν στο κατάστημα, ζητώντας χρήματα και καταστρέφοντας ότι υπάρχει γύρω τους.

Πελάτες και προσωπικό βρίσκονται παγιδευμένοι στο κατάστημα. Ο Ντίνος θα έρθει αντιμέτωπος με τεράστια καταστροφή, καθώς το μαγαζί του θα πάρει, από τη μια στιγμή στην άλλη, κακή φήμη.


Ο Μάρκος θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο, με τη ζωή του να κρέμεται από μία κλωστή. Η Πιπίτσα θα καταρρεύσει μόλις μάθει για την επίθεση στον Παράδεισο των Κυριών. Ο σύζυγός της είναι τραυματισμένος και η ίδια δε μπορεί να το διαχειριστεί..

Μόλις μπει στο νοσοκομείο κι αντικρίσει την Μιράντα δίπλα του, θα την λούσει κρύος ιδρώτας. Αμέσως, θα τρέξει στην αγκαλιά του, όμως μέσα της το αγκάθι της ζήλιας δε θα την αφήσει να σκεφτεί λογικά..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *