Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη πέφτει στα πόδια της Ιουλίας

Δύσκολα τα πράγματα για τη Μυρτάλη στη «Γη της Ελιάς», η οποία θα πέσει στην ανάγκη της Ιουλίας και θα παρακαλέσει για βοήθεια. Τι θα της ζητήσει;

Ο Δημοσθένης πιέζει τη Μυρτάλη και της ζητά τα χρήματα που της δάνεισε σε ρευστό. Ο επικίνδυνος άντρας γνωρίζει ότι η Μυρτάλη δεν έχει τη δυνατότητα να του τα δώσει κι έτσι της ζητά να του πουλήσει τις μετοχές της στην εταιρεία. Η νεαρή Βρεττάκου έχει βρεθεί σε τόσο δύσκολη θέση που ομολογεί τα πάντα στον Ισίδωρο.

Ο θείος της εξοργίζεται και φυσικά αρνείται. Σύντομα, όμως, θα επικοινωνήσει με τον γιο του που βρίσκεται στις Σπέτσες με τη Μαρίνα και τότε θα βάλουν μπρος το σχέδιό τους. Ο Ισίδωρος, λοιπόν, θα αντιπροτείνει στη Μυρτάλη να δώσει τα λεφτά στον Δημοσθένη, αλλά να πάρει τις μετοχές της εκείνος. Έτσι, θα ξαναέχει στα χέρια του όλη τη δύναμη της εταιρείας.

Η Μυρτάλη ξέρει ότι δεν έχει άλλη επιλογή και στρέφεται στην Ιουλία και την Αντιγόνη, όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς». Η Μυρτάλη ζητά από τις θείες της να μεσολαβήσουν και να πείσουν τον Ισίδωρο να μην της πάρει τις μετοχές.

Εκείνος, όμως, δεν αλλάζει γνώμη και θέλει να δώσει στην ανιψιά του ένα μάθημα. Τότε, η Μυρτάλη αναγκάζεται και του δίνει τις πρώτες μετοχές της, χωρίς όμως να δέχεται την ήττα της. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *