Η Γη της Ελιάς: Ένα μονόπετρο δαχτυλίδι θα αφήσει άναυδο το κοινό

Οι εξελίξεις συνεχίζονται και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» με ένα μονόπετρο δαχτυλίδι να μας αφήνει άναυδους.

Η πρόταση γάμου που ξαφνιάζει τη νύφη

Ο Κουράκος αφού έπιασε την Ιουλία και τον Στάθη μαζί, προχώρησε στο διαζύγιο, κάτι που και ο ίδιος επιθυμούσε το τελευταίο διάστημα αφού η σχέση του με την Ιουλία πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και ο γάμος τους είχε τελειώσει στην πραγματικότητα εδώ και καιρό. Ο ίδιος μάλιστα δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από την Ευτυχία και θέλει να προχωρήσουν σε μια κανονική σχέση, παρόλο που εκείνη, αν και έχει τα ίδια αισθήματα για τον Γιώργη, έχει κάποιους ενδοιασμούς που την βασανίζουν.

Καθώς λοιπόν τα κουτσομπολιά αρχίζουν, ο Στάθης στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» που ζητά από την Ιουλία να μείνουν μαζί, αποφασίζει να της κάνει επίσημα πρόταση γάμου για να αποφύγει τα σχόλια, αλλά πάνω απ’ όλα για να ζήσουν μαζί τον έρωτα τους, χωρίς να κρύβονται πλέον.

Η Ιουλία, η οποία μιλώντας αρχικά στον Μάνο του λέει να μη μάθει ο Ισίδωρος το λόγο του χωρισμού της από τον Γιώργη, βρίσκεται εξ απροόπτου, αφού δεν περίμενε μια πρόταση γάμου τόσο γρήγορα από τον Στάθη. Τι θα κάνει άραγε η Ιουλία; Θα σκεφτεί την πρόταση λέγοντας το ναι και προχωρώντας στα σκαλιά της εκκλησίας ή υπάρχει κάτι που την κρατάει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *