Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Ρηνιώ γίνεται η ασπίδα της Αλεξάνδρας

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Ρηνιώ γίνεται η ασπίδα της ΑλεξάνδραςΚι όμως, η Ρηνιώ θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την Αλεξάνδρα, στον Έρωτα Φυγά. Μόλις ο Ιάσονας δείξει ξανά το σκληρό του πρόσωπο, η μικρή Ρηνιώ θα σπεύσει να “σώσει” την κυρία του Αρχοντικού.

Μόλις η Αλεξάνδρα μαθαίνει πως ο Ιάσονας έδωσε εντολή να κόψουν τα φρένα του Μάρκου, γίνεται έξω φρενών. Η ίδια κάνει τα πάντα, για να γυρίσει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, γεγονός που βλέπει ο Ιάσονας και τρέχει να σταματήσει!

Ο Ιάσονας, για να καταφέρει να κρατήσει την Αλεξάνδρα κοντά του, της παίρνει το μωρό και της ανακοινώνει πως το έστειλε στο εξωτερικό! Αυτή η είδηση θα κάνει την πρωταγωνίστρια να καταρρεύσει..

Η Ρηνιώ, βλέποντας την Αλεξάνδρα καταρρακωμένη, της προτείνει να ψάξουν μαζί το μωρό, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Οι δύο γυναίκες παίρνουν τους δρόμους και τα κτήματα, για να δουν που μπορεί να άφησε ο Ιάσονας το μωρό.

Μόλις η Αλεξάνδρα συνειδητοποιεί πως δε μπορεί να σωθεί πια, ανακοινώνει στην Ρηνιώ πως ήρθε η ώρα να αφήσει ένα γράμμα στον Μάρκο. Μέσα σε αυτό, γράφει όλη την αλήθεια για το παιδί και για τον γάμο της.

Η Ρηνιώ τρέχει να μεταφέρει το γράμμα, τη στιγμή που η Αλεξάνδρα κλειδώνεται στο δωμάτιο και κόβει τις φλέβες της..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *