Η Γη της Ελιάς: Η Άννα προτρέπει την Ευτυχία να αφήσει τον Κουράκο

Η Ευτυχία είναι βαθιά ερωτευμένη με τον Κουράκο, αλλά ένα ένοχο μυστικό είναι εκείνο που την κρατάει μακριά από το να του εκφράσει τα συναισθήματά της ειλικρινά. Η Άννα γνωρίζει την φίλη της και ξέρει πως αν ενδώσει ολοκληρωτικά στο τέλος θα του αποκαλύψει το έγκλημά της. Έτσι, η Άννα προτρέπει την Ευτυχία να μην προχωρήσει τη σχέση της με τον Κουράκο, κάτι που θα προβληματίσει την κοπέλα, στη «γη της ελιάς».

Ο Κουράκος μετά το διαζύγιό του με την Ιουλία έχει προχωρήσει. Έχει βρει την αγάπη στα μάτια της Ευτυχίας, αλλά βλέπει ότι υπάρχει ένας δισταγμός. Η Ευτυχία παλεύει να κρατήσει μέσα της το έγκλημα που διέπραξε στο παρελθόν, αλλά οι Ερινύες την ακολουθούν και δεν την αφήνουν σε ησυχία.

Έτσι, η Άννα αναλαμβάνει να συμβουλέψει τη φίλη της και την αποτρέπει από τον αστυνόμο, αφού γνωρίζει ότι θα βάλει τα χεράκια της για να βγάλει τα ματάκια της. Ο Κουράκος είναι ένας δίκαιος αστυνόμος και δε θα θολώσει η κρίση του παρόλο που είναι ερωτευμένος με την Ευτυχία.


Όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς», η Ευτυχία σκέφτεται πολύ σοβαρά όσα της λέει η Άννα και αποφασίζει να απομακρυνθεί από τον Κουράκο, εάν δε θέλει να καταλήξει στη φυλακή.

Πώς θα αντιδράσει ο Γιώργης από αυτήν την ψυχρή συμπεριφορά της κοπέλας;

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *