Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Στάθης: «Ιουλία, μήπως ζηλεύεις;»

Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Στάθης: «Ιουλία, μήπως ζηλεύεις;»

 

 

Έξαλλος θα γίνει ο Στάθης με την Ιουλία, στην γη της ελιάς. Το ερωτευμένο αυτό ζευγάρι θα συγκρουστεί έντονα, όταν βγουν στην επιφάνεια πρωτόγνωρα συναισθήματα της Ιουλίας, απέναντι στον Γιώργη Κουράκο.Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Στάθης: «Ιουλία, μήπως ζηλεύεις;»

Πράγματι, η ίδια, μόλις μαθαίνει για τη σχέση του με την Ευτυχία, γίνεται έξω φρενών. Ο άντρας που την κατηγορεί και σπιλώνει τη φήμη της σε όλη τη Μάνη, έχει κάνει κάτι φρικτό: Έχει τάξει έρωτες και σχέση σε μία νεαρή κοπέλα που ζει στην Αρεόπολη και εργάζεται στον ελαιώνα των Βρεττάκων…

Μόλις η Ιουλία μάθει την σκληρή αλήθεια για την εξωσυζυγική σχέση του πρώην της, θα γίνει έξω φρενών! Πώς γίνεται ο Γιώργης να της έκανε τη ζωή δύσκολη, να την πίεζε για παιδί, όσο ήταν ερωτευμένος με άλλη;Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Στάθης: «Ιουλία, μήπως ζηλεύεις;»

Η Ιουλία τρελαίνεται στην ιδέα πως το διαζύγιο θα βγει υπέρ του και αναλαμβάνει δράση. Ο Στάθης βλέπει την αγαπημένη του να συμπεριφέρεται παράλογα και αρχίζει να θυμώνει έντονα μαζί της… “Γιατί σε ενοχλεί τόσο;”, θα την ρωτήσει, δίχως να λάβει κάποια απάντηση.

Η οργή της Ιουλίας θα διχάσει αρκετά τον Στάθη στη γη της ελιάς, με αποτέλεσμα να σκάνε νέα προβλήματα στη σχέση τους.. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο μεταξύ τους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *