Η Γη της Ελιάς: Τρία τα «αγκάθια» για τον Κουράκο

 

Ο αστυνόμος Κουράκος καλείται να διαχειριστεί τρία θέματα «αγκάθια» στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» του Mega.

Για μια ακόμη φορά ο αστυνόμος Γιώργης Κουράκος έχει ν’ αντιμετωπίσει τρία προβλήματα που έχουν να κάνουν τόσο με την προσωπική του ζωή όσο και με την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Πιο συγκεκριμένα ο αγαπημένος μας αστυνόμος μετά τον χωρισμό του από την Ιουλία προσπαθεί να προσεγγίσει την Ευτυχία αλλά η τελευταία διστάζει να πει το ναι σ’ αυτή τη νέα σχέση. Ο Κουράκος στενοχωριέται και αδυνατεί να καταλάβει τους φόβους της Ευτυχίας ενώ επίσης προβληματίζεται για το ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη του κίνηση.

Την ίδια ώρα η Ιουλία μαθαίνει για τη σχέση του πρώην συζύγου της με την Ευτυχία και περνά στην αντεπίθεση. Όπως θα δούμε σε μια τετ-α-τετ συνάντηση Ιουλίας – Γιώργη η πρώτη τον αποκαλεί ψεύτη τονίζοντας του τα εξής: «Έπαιξες τόσο καλό θέατρο, μου έκανες τον ηθικό και τον άμεμπτο, με έκανες να ντρέπομαι, ενώ εσύ έκανες το ίδιο και βγήκες κι από πάνω». Η Ιουλία με τη στάση της στη συνέχεια θα φέρει εμπόδια στη σχέση του Γιώργη και της Ευτυχίας με τον αστυνόμο να καλείται να ξεπεράσει όσο πιο ανώδυνα μπορεί κι αυτό το εμπόδιο.

Βέβαια ο Κουράκος δεν έχει να δώσει λύσεις μόνο στα προσωπικά του προβλήματα. Η υπηρεσία του έχει πάντα προτεραιότητα γι’ αυτόν. Ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου του έχει κινήσει το ενδιαφέρον καθώς θεωρεί ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει γύρω από την υπόθεση αυτή.

Έτσι θα αρχίσει να ψάχνει για στοιχεία τέτοια που θα τον βοηθήσουν να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει και με το θέμα αυτό.

 

πηγή

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *