Σασμός: Στέλλα κι Ευθύμης θα ζήσουν έναν καταστροφικό έρωτα

Σασμός: Στέλλα κι Ευθύμης θα ζήσουν έναν καταστροφικό έρωτα

Η συνέχεια της σειράς «Σασμός» θα μας καθηλώσει καθώς η Στέλλα κι ο Ευθύμης θα ζήσουν έναν καταστροφικό έρωτα, παρά την αρχική αρνητική στάση της να συνεργαστεί μαζί του.

Η Στέλλα γοητεύεται και αφήνεται στον έρωτα του Ευθύμη

Η Στέλλα φαίνεται ότι υποκύπτει στη γοητεία του Ευθύμη που είναι βαθιά μπλεγμένος στη νύχτα και ελέγχει διάφορα σκοτεινά κυκλώματα της Κρήτης, ενώ τόσο ο πατέρας της τον θεωρεί επικίνδυνο, όσο και η Αιμιλία αφού μάλιστα την έχει προειδοποιήσει αρκετές φορές και της έχει πει να τον προσέχει.

 

Έτσι όταν εκείνος της ξαναζήτησε να συνεργαστούν για τις επιχειρήσεις του, η Στέλλα δέχτηκε να προσφέρει τις νομικές της υπηρεσίες κάθε φορά που ο Φαρμάκης αντιμετωπίζει προβλήματα. Αυτό όμως τους φέρνει σιγά σιγά πιο κοντά, αφού εκείνος έχει γοητευτεί από την όμορφη δικηγόρο και καθώς αρχίζει να την προσεγγίζει η Στέλλα ανταποκρίνεται και υποκύπτει στη γοητεία του.

Ο έρωτας τους είναι έντονος και ο ένας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον άλλο στη σειρά «Σασμός», αν και υπάρχουν επιφυλάξεις από τον πατέρα της Στέλλας για αυτή τη σχέση, ο οποίος πιστεύει ότι πρέπει να δοθεί το συντομότερο ένα τέλος γιατί η Στέλλα κινδυνεύει, ενώ η Σοφία είναι χαρούμενη, αφού πιστεύει ότι ο Ευθύμης είναι ένας καθωσπρέπει επιχειρηματίας που ταιριάζει με την κόρη της και θέλει να του δώσουν μια ευκαιρία.

Από την άλλη η Αιμιλία που διαφωνεί με τη σχέση αυτή, προσπαθεί να δώσει στην Στέλλα να καταλάβει ότι είναι μπλεγμένος σε σκοτεινές υποθέσεις και πρέπει να προσέχει, κάτι που η νεαρή δικηγόρος δεν δέχεται και της λέει ότι οι δουλειές που κάνει είναι νόμιμες. Τι θα γίνει όμως στη συνέχεια; Πόσο καταστροφική θα είναι η σχέση αυτή για τη Στέλλα;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *