Η Γη της Ελιάς: Η αρχή του τέλους για Κωνσταντίνο – Ισμήνη

Σοβαρούς κλυδωνισμούς θα δεχθεί η σχέση του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» χωρίς ακόμη κανείς να γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξη της.

Τα προβλήματα έχουν αρχίσει ήδη για το πολύ αγαπημένο ζευγάρι της σειράς. Εδώ και καιρό έχουμε δει την Ισμήνη να παραξενεύεται αρχικά με τα νυχτερινά ραντεβού του Κωνσταντίνου.

Όταν τραυματίζεται ο σύζυγος της η ανησυχία της γίνεται μεγαλύτερη. Μέχρι στιγμής γνωρίζει ότι παντρεύτηκε το συμβολαιογράφο της Αρεόπολης και δεν πάει το μυαλό της ακόμη στο τι κρύβει ο Κωνσταντίνος. Ούτε που θα μπορούσε να διανοηθεί ότι ο Κωνσταντίνος της είναι μέλος μιας μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης.

Σοβαρές υποψίες για την δραστηριότητα του Κωνσταντίνου θα αρχίσει να έχει –όπως θα δούμε- ο αστυνόμος Κουράκος. Κάποια στοιχεία που πέφτουν στα χέρια του τον βάζουν σε σκέψεις θεωρώντας ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει με την όλη υπόθεση. Έτσι αρχίζει και πάλι να ψάχνει την υπόθεση Κωνσταντίνου με την ελπίδα να φέρει στην επιφάνεια το καλά κρυμμένο μυστικό που κρύβει.

Προς το παρόν, πάντως, Κωνσταντίνος και Ισμήνη δεν νιώθουν ότι έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση για τη σχέση τους, στην γη της ελιάς. Ο Κωνσταντίνος παρά τις όποιες ανησυχίες του εξακολουθεί να ξεγλιστρά με ωραίο τρόπο από τα ερωτήματα που του τίθενται τόσο από το Κουράκο όσο και από το πεθερό του, τον Λυκούργο και δεν φαντάζεται ότι πλησιάζει η ώρα που θα κληθεί να απολογηθεί για τις πράξεις του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *