Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία αγριεύει μετά τον χαμό του γιου της

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία αγριεύει μετά τον χαμό του γιου της

 

Μία άλλη Ασπασία θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Όπως πρώτο έγραψε το Youfly.com, ο Κίμωνας θα χάσει άδοξα τη ζωή του, μέσα σε μία θανατηφόρα συμπλοκή.Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία αγριεύει μετά τον χαμό του γιου της

Ο Δημοσθένης θα καταφέρει να μπλέξει τον γιο του στις βρωμοδουλειές του, αγνοώντας τον κίνδυνο. Ο Κίμωνας δε θέλει να γίνει ένα με τον υπόκοσμο, για αυτό και αναζητά τρόπους να ξεφύγει.

Στα νέα και γεμάτα σασπένς επεισόδια που έρχονται, ο Κίμωνας θα πυροβοληθεί στο στήθος και θα χάσει ακαριαία τη ζωή του. Ο Δημοσθένης θα δει το θέαμα και θα λυγίσει. Ο αγαπημένος του γιος θα πεθάνει εξαιτίας του.Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία αγριεύει μετά τον χαμό του γιου της

Αυτό το φρικτό γεγονός θα αλλάξει ολοκληρωτικά την Ασπασία, στην γη της ελιάς. Σίγουρη πως για όλα ευθύνεται ο σύζυγός της, θα του γυρίσει την πλάτη και θα αρχίσει να του συμπεριφέρεται απότομα, χωρίς να λογαριάζει τίποτα.

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία θα βυθιστούν στο πένθος, ενώ η Δήμητρα θα βαφτεί στα μαύρα και θα χάσει το μυαλό της. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά.. Οι Καπερνάροι σπάνε στα δύο και η Ασπασία σχεδιάζει τη δική της εκδίκηση.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *