Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αλλάζει και γίνεται καλός άνθρωπος;

 

Μια αναπάντεχη εξέλιξη θα αφήσει άφωνο το τηλεοπτικό κοινό στην δημοφιλή σειρά του MEGA. Ο Κίμωνας πέφτει νεκρός και ο Δημοσθένης έρχεται αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο σοκ της ζωής του, στην Γη της Ελιάς!Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αλλάζει και γίνεται καλός άνθρωπος;

Ο Κούλλης Νικολάου μας είχε προειδοποιήσει ότι έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις στην συνέχεια της σειράς όμως ελάχιστοι περίμεναν αυτό που θα συμβεί. Ο ίδιος του ο γιος σκοτώνεται ύστερα από συμπλοκή, σοκάροντας το τηλεοπτικό κοινό!

 

Το μεγάλο ερώτημα, λοιπόν, είναι ποια θα είναι η αντίδραση του Δημοσθένη απέναντι σε αυτή την εξέλιξη. Θα πάρει εκδίκηση για το θάνατο του παιδιού του ή έστω και καθυστερημένα θα αντιληφθεί ότι έφτασε η στιγμή να κάνει πίσω; Μήπως αυτό το θλιβερό περιστατικό τον ωθήσει στο κάνει την αυτοκριτική του, αντιλαμβανόμενος ότι φέρει και ο ίδιος ευθύνη για το τραγικό τέλος του Κίμωνα;Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αλλάζει και γίνεται καλός άνθρωπος;

Όλα δείχνουν ότι ο σκληρός Δημοσθένης, μετά το αρχικό σοκ, θα θελήσει μανιασμένα να εκδικηθεί όσους συμμετείχαν, έμμεσα ή άμεσα, στην δολοφονία του γιου του, στην Γη της Ελιάς.

Μετά το πέρας του χρόνου όμως θα συνειδητοποιήσει τη ματαιότητα των ενεργειών του. Η απώλεια του Κίμωνα θα αλλάξει τον χαρακτήρα του Δημοσθένη, ο οποίος αναμένεται να γίνει πιο ανθρώπινος. Τουλάχιστον μέχρι μια νέα ανατροπή να φέρει αλλαγή δεδομένων, στην Γη της Ελιάς!

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *