Βέροια – Συγκλονίζει ο αστυνομικός: «Το μωρό επέπλεε μπρούμυτα, ήταν παγωμένο και νεκρό»

Βέροια - Συγκλονίζει ο αστυνομικός: «Το μωρό επέπλεε μπρούμυτα, ήταν παγωμένο και νεκρό»

Βέροια – Συγκλονίζει ο αστυνομικός: «Το μωρό επέπλεε μπρούμυτα, ήταν παγωμένο και νεκρό»

Συγκλονισμένοι εμφανίζονται οι αστυνομικοί που εντόπισαν νεκρό το βρέφος στις όχθες του Αλιάκμονα, όπου το έριξε – σύμφωνα με την κατηγορία – η 29χρονη μητέρα του από τη Βέροια.

Αστυνομικός που ήταν παρών στην ανεύρεση του άτυχου βρέφους περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που προσπάθησε μαζί με τους συναδέλφους του να βρει το αδικοχαμένο κοριτσάκι.

«Ήμασταν μια ομάδα της ΟΠΚΕ 5 ατόμων, οι διοικητές των τμημάτων ασφαλείας Βέροιας και Αλεξάνδρειας και δύο περιπολικά. Από τις 10 το βράδυ ψάχναμε στο ποτάμι. Στις 12 και μισή φτάσαμε στις όχθες. Ένας συνάδελφος εντόπισε το μωρό στην άκρη στα βράχια στη 1 και μισή τα ξημερώματα.», είπε αρχικά ο αστυνομικός.

«Αμέσως μας φώναξε. Το μωρό επέπλεε στο νερό μπρούμυτα. Πήγαμε στο σημείο το βγάλαμε έξω και είδαμε ότι ήταν παγωμένο και νεκρό. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν αλήθεια ή ψέμα. Είχε κάποια σημάδια στο πρόσωπο. Το μωρό ήταν περιποιημένο. Φορούσε μπουφανάκι , ένα κολάν πολύχρωμο και τα παπουτσάκια του. Όλοι μας σοκαριστήκαμε. Είμαστε και οι 5 πατεράδες μικρών παιδιών», πρόσθεσε συγκλονισμένος ο αστυνομικός της ΟΠΚΕ.

Διαβάστε Επίσης  Η πρώτη συνέντευξη του Ριχάρδου μετά την αποφυλάκιση: «Με στιγμάτισαν για μια ζωή»

 

«Το μωρό μπουσούλησε και έπεσε» ισχυρίστηκε η μητέρα

Η 29χρονη μητέρα έχει ήδη αλλάξει τρεις φορές εκδοχή για το πώς πέθανε το βρέφος.

Αυτή τη φορά, εκ μέρους της 29χρονη μητέρας που κατηγορείται για τον θάνατο του 11 μηνών βρέφους της στη Βέροια, πετώντας το στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα μίλησε ο αδερφός της στην τηλεόραση του Alpha.

«Μπουσουλούσε, γλίστρησε και έπεσε το μωρό», είπε αρχικά ο αδερφός της 29χρονης στην εκπομπή Tlive. Ενώ ο ίδιος μιλώντας για την ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας ανέφερε «δεν την άκουσα καλά όταν μιλήσαμε».

Διαβάστε Επίσης  Σεισμός 3,9R στην Πρέβεζα

Η νεαρή, μεγάλωνε το μωρό με την μητέρα της και τον παππού της στο χωριό Σταυρός στην Αλεξάνδρεια της Ημαθίας.

«Πήρε το παιδί και έφυγε με ταξί την παραμονή, εγώ την είδα, κάπου πήγε αλλά δεν μας είπε που. Ήρθε την επόμενη μέρα στο σπίτι αλλά χωρίς το παιδί, νόμιζα ότι το μωρό ήταν στον πατέρα του δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω τι έκανε μετά», πρόσθεσε.

Παράλληλα ο ίδιος ανέφερε ότι η αδερφή του «έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή την οποία είχε κόψει» ενώ τόνισε ότι η αδερφή δεν επισκεπτόταν ψυχίατρο.

Τέλος ο ανέφερε ότι ήταν «ελάχιστες οι φορές που την είχαν επισκεφθεί οι κοινωνικοί λειτουργοί».

Η μητέρα πρόκειται να απολογηθεί την Τετάρτη 4/1 μετά από προθεσμία που έλαβε.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *