ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Η Δρόσω λέει «ναι» στην πρόταση γάμου του Τάκη! Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Η Δρόσω λέει «ναι» στην πρόταση γάμου του Τάκη! Ο Κωνσταντής εξαφανίζεταιΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Η Δρόσω λέει «ναι» στην πρόταση γάμου του Τάκη! Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται

Ανατρεπτικές οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Ραγδαίες και ανατρεπτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Σύμφωνα µε τα όσα γράφει το «Mytv» η Δρόσω δέχεται την πρόταση γάμου του Τάκη!

Η Δρόσω δέχεται την πρόταση γάμου του Τάκη

Την ίδια στιγµή, η Δρόσω συναντάει στο νοσοκοµείο την Ελένη και αυτή η συνάντηση ανατρέπει όλα όσα ένιωθε. Η κοπέλα επηρεάζεται βλέποντας ξανά την αδελφή της έπειτα από έξι χρόνια και παίρνει µία καθοριστική απόφαση. Μάλιστα, προκειµένου να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, ο Τάκης σκέφτεται κάτι παράτολµο για να µαζέψει χρήµατα. Ωστόσο, το σχέδιό του για να βγάλει εύκολα χρήµατα όχι µόνο στέφεται από αποτυχία, αλλά βάζει σε κίνδυνο τόσο τη δική του ζωή όσο και της ∆ρόσως. Ύστερα από αυτή την περιπέτεια, ο άντρας τής ζητάει ξανά να παντρευτούν και εκείνη αυτή τη φορά δέχεται.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ψυχικά ασθενής ο Λάμπρος;

Ο Κωνσταντής θέλει να βοηθήσει τη Δρόσω

Εν τω µεταξύ, η Δρόσω και ο Τάκης ανακοινώνουν την απόφασή τους να παντρευτούν, αλλά η Μαντάµ Κούλα δεν δείχνει να συµφωνεί, ενώ τα πρώτα σύννεφα εµφανίζονται στη σχέση του Κωνσταντή και της Δόµνας. Ωστόσο, δεν τον νοιάζει, καθώς δεν µπορεί να βγάλει από το µυαλό του τη Δρόσω και όλα όσα αντίκρισε όταν την είδε τυχαία στην Τρούµπα και συγκεκριµένα στο καµπαρέ. Η σκέψη του είναι στην κοπέλα και αποφασίζει να κάνει κάτι για να τη βοηθήσει προκειµένου να τη σώσει από τον επικίνδυνο δρόµο που έχει πάρει.

 

Ο Κωνσταντής συναντάει τον Τάκη

Μάλιστα, ο Κωνσταντής, κρυφά από όλους, πηγαίνει στην Αθήνα για να βρει ξανά τη ∆ρόσω και να κάνει ό,τι µπορεί ώστε να γυρίσει µαζί του στο ∆ιαφάνι. Ο ίδιος αποφασίζει επίσης να κάνει µια κουβέντα µε τον Τάκη, η οποία όµως δεν καταλήγει κάπου. Ωστόσο, ο Κωνσταντής δεν θα καταθέσει τόσο εύκολα τα όπλα. Παράλληλα, τα νέα της αποφυλάκισης της Ελένης διαδίδονται πάρα πολύ γρήγορα. Όταν ο Κωνσταντής µαθαίνει τις εξελίξεις, βρίσκει την αφορµή που γύρευε για να πείσει τη Δρόσω. Έτσι, την επόµενη µέρα η τελευταία ενηµερώνεται απ’ τον Κωνσταντή πως η αδελφή της είναι ελεύθερη.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια 15,16,17 Γ Κύκλος

 

Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται

Από την άλλη, η Ελένη και ο Λάµπρος δεν πιστεύουν στην ανέλπιστη τύχη τους, ενώ στο σπίτι των Σεβαστών η κατάσταση µεταξύ Ασηµίνας και Μυρσίνης κινδυνεύει να εκτροχιαστεί, όταν γίνεται γνωστό το νέο της αποφυλάκισης. Η Ασηµίνα, όµως, συγκρούεται και µε τον Νικηφόρο, καθώς ο Σέργιος δείχνει να φοβάται την επιστροφή της θείας του. Και ενώ οι ώρες περνούν, κανένας στο σπίτι των Σεβαστών δεν έχει ιδέα για το πού είναι ο Κωνσταντής. Όλοι είναι αναστατωµένοι µε την εξαφάνιση του νεαρού, αν και η µεγάλη επιστροφή της Ελένης φέρνει τα πάνω κάτω στο χωριό και αυτή τη φορά οι ισορροπίες αλλάζουν µια για πάντα.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *