Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος γλυκοκοιτάζει την Σάντρα και «τρώει παντόφλα»

Μπορεί η Βασιλική και ο Φίλιππος να έχουν περάσει δύσκολα, πριν και κατά τη διάρκεια του γάμου τους, όμως η αγάπη τους έχει καταφέρει να νικήσει τα πάντα στην σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Ακόμα κι αν η Αρετή έκανε τα πάντα για να τους χωρίσει, ακόμα κι αν πολλοί στη Μάνη τους ήθελαν χωριστά, ο Φίλιππος δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή τη ζωή του μακριά από την Βασιλική. Αυτή τη φορά όμως, ένα νέο πρόσωπο θα φέρει μεγάλα προβλήματα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Τι να σου κάνει ο Θεός όταν δεν ανοίγουν στόματα;»

Η Σάντρα λοιπόν, έρχεται στην Μάνη και ο Φίλιππος δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος μαζί της. Η Σάντρα ασχολείται με δομές προσφύγων και γενικότερα η καλοσύνη και η θετική της ενέργεια θα κάνουν τον Φίλιππο να αισθανθεί ωραία μαζί της. Το ένα γεύμα διαδέχεται το άλλο και η Βασιλική απλά παρακολουθεί από απόσταση.

Κάποια στιγμή όμως η υπομονή της εξαντλείται και σε μια από τις σπάνιες αλήθεια είναι εκδηλώσεις ζήλιας θα δείξει στον Φίλιππο ότι δεν νιώθει άνετα με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ο τελευταίος θα παραξενευτεί από την αντίδραση της και θα προσπαθήσει να κρατήσει ισορροπίες, τουλάχιστον στην αρχή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Μάνος – Στα μαχαίρια με την οικογένεια του

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *