Η Γη της Ελιάς – Γιώργης: «Ιουλία, έχεις ξεπέσει τόσο πολύ στα μάτια μου»

Η Γη της Ελιάς – Γιώργης: «Ιουλία, έχεις ξεπέσει τόσο πολύ στα μάτια μου»Ο Κουράκος γίνεται έξαλλος με τη στάση της Ιουλίας στη «Γη της Ελιάς». Ο αγαπημένος Αστυνόμος θα μιλήσει έξω από τα δόντια στην σύζυγο του ζητώντας εδώ και τώρα διαζύγιο. Όπως θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο ο Κουράκος αιφνιδιάζει την Ιουλία και την πιάνει στο κρεβάτι με το Στάθη. Δεν θα πει το παραμικρό και θα φύγει φανερά θυμωμένος κλείνοντας τη πόρτα πίσω του.

Στα άκρα Κουράκος και Ιουλία στην Γη της Ελιάς

Το ίδιο βράδυ επιστρέφει στο σπίτι για να πάρει τα πράγματα του. Αντικρίζει την Ιουλία και της λέει: «Μαζεύω τα πράγματα μου και σου αδειάζω τη γωνιά. Μια βαλίτσα είναι όλα κι όλα. Υπήρξα προφητικός. Δεν είχα φέρει και πολλά».

Η Ιουλία θα τον διακόψει ζητώντας του να την ακούσει: «Γιώργη άκουσε με λίγο σε παρακαλώ…». Όμως ο Γιώργης δεν είναι διατεθειμένος να την ακούσει και τη διακόπτει πριν πει λέξη παραπάνω: «Υπάρχει κάτι να μου εξηγήσεις; Δεν αρκεί αυτό που είδαν τα μάτια μου; Στην έστησα Ιουλία. Δεν πήγα ποτέ στην Αθήνα. Το είχα πάρει χαμπάρι ότι κάτι τρέχει. Μια μέρα μου είπες ότι θα φας με τη Μυρτάλη και μετά από μισή ώρα την είδα μόνη στο δρόμο. Έπειτα μου είπες ότι πας κομμωτήριο. Πήρα τηλέφωνο στο κομμωτήριο ότι τάχα ξέχασες το κινητό σου και μου είπανε ότι δεν έχεις ραντεβού. Μου έλεγες συνεχώς ψέματα. Έμενε να επιβεβαιωθώ και στο έστησα».

Η Ιουλία επιμένει να θέλει να του εξηγήσει: «Γιώργη πρέπει να ακούσεις τώρα κι εμένα». Ο Γιώργης όμως είναι έξαλλος από θυμό και δεν την αφήνει να πει λέξη: «Αν νομίζεις ότι ζήλεψα κάνεις λάθος. Μου είσαι παγερά αδιάφορη πια ως γυναίκα. Αλλά το δούλεμα δεν αρέσει σε κανένα. Πως θα ένιωθες εσύ αν άνοιγες την πόρτα και μ’ έβλεπες με μια άλλη γυναίκα στο κρεβάτι; Εσύ ζήτησες παράταση μέχρι τις εκλογές και το δέχτηκα. Και να μου φερθείς έτσι. Θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ ξέρεις. Αλλά εγώ αν θα άγγιζα άλλη γυναίκα πρώτα θα σου είχα πει τέλος και μετά θα προχωρούσα. Πάω να μαζέψω τα πράγματα μου. Πάρε και τα κλειδιά αυτού εδώ του σπιτιού και τέλος».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *