Το Ναυάγιο: Η Αλίκη βρίσκεται σε αδιέξοδο

 

Το Ναυάγιο: Η Αλίκη βρίσκεται σε αδιέξοδο

Το Ναυάγιο: Η Αλίκη βρίσκεται σε αδιέξοδο

 

Ανατρεπτική είναι η συνέχεια της δραματικής σειράς «Το Ναυάγιο» για την Αλίκη, καθώς θα βρεθεί σε αδιέξοδο με την αντίδραση του Παντελίδη στην αποκάλυψη ότι περιμένει το παιδί του.

Μένει έκπληκτη από την αντίδραση του Παντελίδη

Η Αλίκη από τότε που άρχισε να έχει πάρε δώσε με τον αδίστακτο δικηγόρο, συνειδητοποίησε ότι η ζωή της δεν θα ήταν πια όπως παλιά. Η κοπέλα όταν έπεσε θύμα βιασμού από τον Παντελίδη αποφάσισε να πάει με τη μεριά των θυμάτων του ναυαγίου και να βοηθήσει τον Γιώργη.Το Ναυάγιο: Η Αλίκη βρίσκεται σε αδιέξοδο

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς – Αλεξάνδρα: «Θα σου κάνω την ζωή μαύρη Μαργέτα»λεξάνδρα:

Όμως όπως θα δούμε στη σειρά «Το Ναυάγιο», η Αλίκη πάλι θα είναι θύμα των καταστάσεων, καθώς ανακαλύπτει πως είναι έγκυος στο παιδί του Παντελίδη. Έτσι αποφασίζει να φέρει προ των ευθυνών του τον δικηγόρο. Του ζητάει να συναντηθούν και τον ενημερώνει ότι είναι έγκυος, ενώ μένει έκπληκτη από την αντίδραση του.

Ο σκληρός δικηγόρος σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, της λέει ότι δεν πρόκειται αν την αφήσει έτσι, ενώ της λέει ότι θέλει αυτό το μωρό. Η κοπέλα βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς από τη μια περιμένει το παιδί του βιαστή της και θα πρέπει να ζήσει τη ζωή της με κάποιον που απεχθάνεται και από την άλλη σκέφτεται τον Γιώργη που θα πληγωθεί όταν μάθει τι συμβαίνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 16/10/23 έως 20/10/2023

Πράγματι όταν ο Γιώργης μαθαίνει ότι η Αλίκη και ο Παντελίδης παντρεύονται μένει άναυδος και για ακόμα μια φορά νιώθει προδομένος.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *