Σασμός: Ο Ευθύμης απειλεί τον Μανόλη – Με τι τον κρατά στο χέρι;

Σασμός: Ο Ευθύμης απειλεί τον Μανόλη – Με τι τον κρατά στο χέρι;Κι όμως, η συνεργασία αυτή θα λήξει κάπως άδοξα.. Ο Μανόλης και ο Ευθύμης θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα γεγονός που θα “διχάσει” τη φιλία τους, στη σειρά Σασμός… Ο νεαρός συνεχίζει να εργάζεται στο μαγαζί του, αφήνοντας το μεγάλο αφεντικό πάντοτε ευχαριστημένο.Σασμός: Ο Ευθύμης απειλεί τον Μανόλη – Με τι τον κρατά στο χέρι;

Μόνο που.. τα πράγματα στο σπίτι δεν εξελίσσονται και τόσο καλά. Τον τελευταίο καιρό, ο Παντελής φέρεται παράξενα. Φαίνεται πως κάποιες περίεργες κινήσεις του οδήγησαν την οικογένεια στην απόλυτη καταστροφή. Συντετριμμένος, συνειδητοποιεί πως δε μπορεί να ξεχρεώσει.

Το καφενείο, αλλά και το σπίτι, είναι σε υποθήκη. Εάν δε πληρώσει άμεσα, τότε οι τράπεζες θα του τα πάρουν όλα και η οικογένεια θα μείνει στο δρόμο. Ο Παντελής, μη μπορεί να κουβαλήσει αυτό το βάρος μόνος του, απευθύνεται στον γιο του..

Διαβάστε Επίσης  Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Το κλειδί της πόλης

Σασμός: Ο Ευθύμης απειλεί τον Μανόλη – Με τι τον κρατά στο χέρι;

Η μεγάλη χάρη και το αντάλλαγμα

Πιο συγκεκριμένα, ο Παντελής αναφέρει στον Μανόλη πως χρωστάνε πολλά. Του εξομολογείται πως το σπίτι της οικογένειας είναι υποθηκευμένο και πως πλέον αδυνατεί να πληρώσει τα χρέη. Ο ίδιος βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Ο γιος του, σοκαρισμένος, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Τι σημαίνει αυτό; Προσεγγίζει τον Ευθύμη και του ζητάει μία προκαταβολή, από τις υπηρεσίες που του προσφέρει…

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Βόμβα, ο Δούκας στη φυλακή!

Το ποσό αυτό είναι υπέρογκο, όμως ο Ευθύμης δέχεται να βοηθήσει τον Μανόλη, στη σειρά Σασμός. Το σπίτι του Παντελή και της Άννας σώζεται, όμως ο νεαρός μπλέκει σε δύσκολες περιπέτειες.

Το αντάλλαγμα που θα ζητήσει ο Ευθύμης, δε θα του βγει σε καλό. Πλέον, ο Μανόλης είναι στα χέρια του αδίστακτου αυτού εγκληματία κι εκείνος τον χρησιμοποιεί όπως θέλει, θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο..

Σασμός: Ο Ευθύμης απειλεί τον Μανόλη – Με τι τον κρατά στο χέρι;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *