Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πιάνει Ιουλία και Στάθη να κάνουν έρωτα

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πιάνει Ιουλία και Στάθη να κάνουν έρωτα

Ο Γιώργης, σίγουρος ότι η Ιουλία τον απατάει με τον Στάθη της στήνει παγίδα και η Ιουλία πέφτει μέσα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς. Το διαζύγιο πλέον είναι μονόδρομος, ενώ οι αντιδράσεις από το στενό τους περιβάλλον είναι σφοδρές.

Ο Κουράκος στήνει παγίδα σε Στάθη και Ιουλία
Ο Γιώργης ζητάει από την Ιουλία να πάει μαζί του στην Αθήνα και φυσικά είναι σίγουρος ότι θα του αρνηθεί για να έχει το πεδίο ελεύθερο. Αυτή η κίνηση του Κουράκου ήταν απλά μια παγίδα για να την πιάσει στα πράσα. Η Ιουλία πέφτει μέσα σε αυτήν και καλεί τον Στάθη στο σπίτι της για να μείνουν μόνοι και να απολαύσουν το πάθος του. Η Ιουλία με τον Στάθη κάνουν έρωτα στο σπίτι της Ιουλίας, αγνοώντας πως ο Κουράκος δεν έφυγε ποτέ από τη Μάνη.

Ο Γιώργης μπαίνει στο σπίτι και τους πιάνει στο κρεβάτι. Όπως είναι αναμενόμενο, την προσβάλλει αφού έχει βγει εκτός εαυτού. Ωστόσο εκείνη είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών της. Ο Κουράκος μαζεύει τα πράγματά του δηλώνοντας τον οριστικό χωρισμό τους.

 

Την επόμενη μέρα η Ιουλία ενημερώνει τον Μάνο και του ζητάει να μην πει τίποτα στον Ισίδωρο για το λόγο του χωρισμού. Στο μεταξύ ο Στάθης της ζητά να μείνουν μαζί ενώ την ίδια στιγμή ο Γιώργης ζητά από τον Λυκούργο να βάλει μπροστά το διαζύγιο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *