Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έγκυος η Ευτυχία; Σε σοκ ο Κουράκος

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έγκυος η Ευτυχία; Σε σοκ ο ΚουράκοςΦαίνεται πως η Ευτυχία μένει ξανά έγκυος, στην γη της ελιάς, προβληματίζοντας ιδιαίτερα τους πρωταγωνιστές. Ο Κουράκος συνεχίζει να την πολιορκεί έντονα, με αποτέλεσμα οι δυο τους να περνούν έντονες και καυτές νύχτες, αγνοώντας τις συνέπειες.Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έγκυος η Ευτυχία; Σε σοκ ο Κουράκος

Η Ιουλία έχει αντιληφθεί πως ο γάμος αυτός δεν προχωρά και κάνει τα πάντα, για να σταθεί στα πόδια της. Συναισθηματικά βρίσκει παρηγοριά στον Στάθη, ο οποίος της εκφράζει διαρκώς πόσο την θέλει.

Το ζευγάρι αυτό οδεύει προς το οριστικό διαζύγιο. Μόνο που, μία εγκυμοσύνη έρχεται για να ανατρέψει τα πάντα… Κάποια Spoilers θέλουν την Ευτυχία να μένει έγκυος, στην γη της ελιάς. Βέβαια, άλλα αναφέρουν πως τελικά η Ιουλία θα μείνει έγκυος, διχάζοντας τον Γιώργη και τον Στάθη.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έγκυος η Ευτυχία; Σε σοκ ο Κουράκος

Όπως και να έχει, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιώργης θα καταφέρει να εκπληρώσει το όνειρό του: Θα γίνει πατέρας και θα κρατήσει στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί, καρπό ενός μεγάλου έρωτα.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του με την Ευτυχία και τι θα γίνει στη Μάνη, μόλις μαθευτεί το ειδύλλιό τους; Κανείς δεν είναι σε θέση να αντικρίσει την αλήθεια κατάματα. Όλα ανατρέπονται στις σχέσεις των πρωταγωνιστών.Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έγκυος η Ευτυχία; Σε σοκ ο Κουράκος

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *