Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη τηςΙδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Μαίρη Συνατσάκη, καθώς νωρίς το πρωί γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

«Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Για λόγους ασφαλείας έγινε η καισαρική. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν. Της έγινε επισκληρίδιος, το βίωσε, το είδε το μωρό. Αυτή τη στιγμή θηλάζει και είναι όλα τέλεια. Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να τη δουν. Είναι πολύ χαρούμενη, συγκινημένη και ψύχραιμη», είπε χαρακτηριστικά ο γυναικολόγος της, Θάνος Παράσχος στο Πρωινό.

Διαβάστε Επίσης  Δείτε ποιοι παίκτες του Survivor έγιναν ζευγάρι μετά το τέλος του ριάλιτι!

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της έστειλε τις ευχές της στo ζευγάρι για τον ερχομό της κόρης τους και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αφού σε επικοινωνία με την αδελφή της Μαίρης, Αλίκη, έλαβε φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο.

«Είναι στο πλευρό της η αδελφή της, η Αλίκη, και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που θα είναι η νονά του μωρού. Μου έστειλε και φωτογραφία, προφανώς και δεν μπορώ να σας τη δείξω. Είναι η πιο όμορφη Μαίρη που έχουμε δει. Είναι πανέμορφη στη φωτογραφία που μας έστειλε, αγκαλιά με το μωρό και οι τρεις και είναι συνέχεια αγκαλιά από το πρωί και ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη με την κορούλα τους», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε Επίσης  Κωνσταντίνα: “Ακόμα περιμένουμε ένα νέο από τον αγνοούμενο πατέρα μου. Η μητέρα μου έφυγε με τον καημό”

Και συμπλήρωσε: «Το χαίρεται απίστευτα. Η Μαίρη πάντα πηγαίνει όπως την πάει η ζωή. Δεν είχε ποτέ το άγχος, αλλά από τη στιγμή που της ήρθε όλο αυτό με τον Ίαν είναι τρομερά ήρεμη και ευτυχισμένη».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *