Πώς θα κάνετε αποτοξίνωση μέχρι τα Χριστούγεννα

Πώς θα κάνετε αποτοξίνωση μέχρι τα Χριστούγεννα

Τον χειμώνα και πιο συγκεκριμένα τα Χριστούγεννα όλοι βάζουμε κάποια κιλά. Οι εορταστικές ημέρες, τα πλούσια εορταστικά τραπέζια και τα χριστουγεννιάτικα γλυκάκια μας “φορτώνουν” με κάποια παραπάνω κιλά, τα οποία μπαίνουμε ξανά στη διαδικασία να αποβάλουμε από πάνω μας. Φέτος, ας είμαστε πιο προετοιμασμένοι. Τι μπορούμε να κάνουμε για να αποτοξινωθούμε αποτελεσματικά πριν τις γιορτές και να είμαστε σε φόρμα για το μεγάλο χριστουγεννιάτικο φαγοπότι;

Ενυδατωθείτε και ξανά ενυδατωθείτε.

Ένας τρόπος για να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να αποτοξινωθεί και τον μεταβολισμό σας να κινείται με γοργούς ρυθμός είναι η ενυδάτωση. Και μην ξεχνάτε, ενυδάτωση δεν σημαίνει μόνο επαρκής κατανάλωση νερού, αλλά και πράσινη διατροφή. Εντάξτε στο διατροφολόγιό σας πολλά φρούτα και λαχανικά, σούπες λαχανικών και το παραδοσιακό ελληνικό γιαούρτι, για να αποφύγετε μια και καλή την αφυδάτωση και να ενισχύσετε τον μεταβολικό σας ρυθμό.

Διαβάστε Επίσης  Η στοματική υγιεινή «προστατεύει» από τον καρκίνο

Πείτε “ναι” στα συχνά γεύματα.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείτε να κάνετε είναι να αφήνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα το στομάχι σας άδειο. Αυτή η διατροφική συμπεριφορά εκτός από λανθασμένη είναι και επικίνδυνη καθώς μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα υγείας και διατροφικές διαταραχές. Κάθε 3 ώρες πρέπει να τρώτε κάτι, για να έχετε τον μεταβολισμό σας σε εγρήγορση. Εκτός από τα κύρια γεύματα, προτιμήστε υγιεινά σνακ, όπως κομμένα λαχανικά με τυρί cottage, ένα κεσεδάκι γιαούρτι με λίγα λιπαρά και μια μερίδα δημητριακών ή μια μερίδα αποξηραμένων φρούτων.

 

30′ λεπτά καθημερινής άσκησης.

Για να κάψετε θερμίδες και να διώξετε τις βλαβερές ουσίες από το σώμα σας, ασκηθείτε. Δεν χρειάζονται υπερβολές, απλά πρόγραμμα και συνέπεια. Μισή ώρα καθημερινής αερόβιας άσκησης είναι αρκετά για να δείτε το σώμα σας να αλλάζει σύντομα.

Διαβάστε Επίσης  Η υψηλή κατανάλωση υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων αυξάνει τον κίνδυνο για ορισμένους καρκίνους

Πιείτε πράσινο τσάι ή ρόφημα Κρόκου Κοζάνης.

Αμφότερα τα παραπάνω ροφήματα είναι εξαιρετικά αποτοξινωτικά, απομακρύνοντας από τον οργανισμό μας ό,τι περιττό και ενισχύοντας παράλληλα τον μεταβολισμό και την καύση λίπους. Μπορείτε να καταναλώνετε περίπου 3 κούπερ την ημέρα πράσινο τσάι ή ρόφημα με Κρόκο Κοζάνης για να βοηθήσετε την υγεία και τη σιλουέτα σας. Δείτε πως φτιάχνεται το ρόφημα Κρόκου Κοζάνης εδώ. Ακόμη, αν ο καφές δεν σας προκαλεί δυσάρεστα συμπτώματα, μπορείτε εκμεταλλευτείτε τις ευεργετικές ιδιότητές του, σε ό,τι αφορά την παροχή extra ενέργειας και την αύξηση του μεταβολικού ρυθμού.

Πώς θα κάνετε αποτοξίνωση μέχρι τα Χριστούγεννα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *