Κόκκινο Ποτάμι: Η Ιφιγένεια αφήνει το μωρό της στον Δημοσθένη

Κόκκινο Ποτάμι: Η Ιφιγένεια αφήνει το μωρό της στον ΔημοσθένηΑποφασισμένη για όλα είναι η Ιφιγένεια, η οποία παίρνει την μεγάλη απόφαση στο Κόκκινο Ποτάμι. Ο Δημοσθένης θα σταθεί δίπλα της, δίνοντας το χέρι βοηθείας που τόσο πολύ έψαχνε, στο Κόκκινο Ποτάμι (27/11).

Η Ιφιγένεια ανακοινώνει ότι είναι έτοιμη να φύγει ούτως ώστε να βρει τον Μίλτο. Αυτή η σκέψη εξάλλου δεν μπορούσε να βγει στιγμή από το μυαλό της, με το που έμαθε ότι ζει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νύχτες πάθους για Ιουλία και Στάθη ξανά

Ο Δημοσθένης, αν και έχει τις ενστάσεις του, δεν πρόκειται να την εμποδίσει. Ξέρει πόσο δύσκολο είναι όλοι να σου αρνούνται, κάτι που θέλεις τόσο πολύ. Πριν φύγει όμως παίρνει μια σημαντική απόφαση. Να αφήσει το παιδί εδώ. Δεν υπάρχει λόγος να το βάλει σε τόσο μεγάλο κίνδυνο.

Κόκκινο Ποτάμι: Η Ιφιγένεια αφήνει το μωρό της στον Δημοσθένη

Μπορεί η Εσμέ να είναι μια αξιόπιστη λύση όμως η Ιφιγένεια θέλει και κάτι ακόμα για να νιώσει ασφάλεια. Θέλει την βεβαίωση του Δημοσθένη ότι θα σταθεί δίπλα στο παιδί της, αν κάτι δεν πάει καλά. Aυτός είναι που του έσωσε τη ζωή. Ο Δημοσθένης θα πει το ναι, ανακουφίζοντας την Ιφιγένεια, λίγο πριν ταξιδέψει για το άγνωστο…

Διαβάστε Επίσης  Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Το κλειδί της πόλης

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *