Σασμός: Να πεθάνεις όπως πέθανες και εμένα-Ο Νικηφόρος μανιασμένος

H Βασιλική μιλά με την πεθερά της για τον Μαθιό και το έγκλημά του. “Η αιτία που έκανε τον Μαθιό να σκοτώσει τον Στεφάνη ήταν η αγάπη του για σένα. Αυτό πρέπει να καταλάβεις Βασιλική και να τον συγχωρήσεις επιτέλους, να σφίξεις τα δόντια και να ξεπεράσεις τα όριά σου.

Ο γιος μου πήρε μεγάλο κρίμα για σένα φονιάς εγίνηκε για να σε σώσει και μαζί και το παιδί σου”, της λέει. Καμία από τις δύο δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο Νικηφόρος είναι στο διπλανό δωμάτιο και ακούει την κουβέντα τους, οπότε όταν εμφανίζεται “ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ! Τι έκανε ο Μαθιός;”, και εκείνες σαστίζουν.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 126 , 127 , 128

Φεύγει σαν σίφουνας και πάει να τον βρει στο μαντρί που βρίσκεται. Ο γιος της Βασιλικής τρέχει σαν τρελός με το αυτοκίνητο και τελικά φτάνει μπροστά του.

Ο Μαθιός καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά . “Εσύ είσαι ρε ο φονιάς του πατέρα μου; Πες μου την αλήθειά σαν άντρας εσύ τον σκότωσες;”, και ο Μαθιός βουρκώνει. “Όλο το οικοδόμημα που είχα φτιάξει μέσα μου για σένα κατέρρευσε και εγώ μαζί του! Hσουν ο ήρωας μου και αποδείχτηκες ένας ψεύτης !Να πας στο διάολο να πεθάνεις όπως πέθανες κι εμένα”.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Σάντρα μαθαίνει από τον Βαγγέλη για το παρελθόν της Αργυρώς

Ο Μαθιός ένα πράγμα καταφέρνει να του πει. “Κάντο Νικηφόρε αν πιστεύεις ότι αυτό μου αξίζει! Σκότωσε με”. Ο ήχος του πυροβολισμού ταράζει και τους δύο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *