Σασμός Spoiler: Ο Δημήτρης πιάνει στα πράσα Αιμιλία – Παύλο

Σασμός Spoiler: Ο Δημήτρης πιάνει στα πράσα Αιμιλία – ΠαύλοΜία συγκλονιστική σκήνη έρχεται ανάμεσα σε Δημήτρη, Αιμιλία και Παύλος, στη σειρά Σασμός. Οι τρεις αυτοί χαρακτήρες θα βρεθούν αντιμέτωποι, ύστερα από ένα φρικτό γεγονός που θα αλλάξει τις ζωές όλων…Σασμός Spoiler: Ο Δημήτρης πιάνει στα πράσα Αιμιλία – Παύλο

Το σπίτι της Καλλιόπης παίρνει φωτιά. Ο Παύλος περνά απέξω και τυχαία βλέπει τη γυναίκα αυτή να μάχεται στις φλόγες. Δίχως δεύτερη σκέψη, ορμά για να την σώσει, με αποτέλεσμα να χάνει τις αισθήσεις του από τον καπνό.

Ο Παύλος οδηγείται στο νοσοκομείο, όπου τον περιμένει ο Δημήτρης, για να τον περιθάλψει. Δυστυχώς, το νέο αυτό μαθαίνει και η Αιμιλία, η οποία τρέχει στο πλευρό του πρώην αγαπημένου της, σοκαρισμένη!

Η Αιμιλία μπαίνει στο δωμάτιο του Παύλου και τον παίρνει μία τεράστια αγκαλιά. Έτσι, του αποδεικνύει πως ο μεγάλος της έρωτας για εκείνον δεν έσβησε ποτέ και πως μέσα της καίει ακόμη η φλόγα της αγάπης τους..

Σασμός Spoiler: Ο Δημήτρης πιάνει στα πράσα Αιμιλία – Παύλο

Για κακή τους τύχη, κάποιος τους παρακολουθεί. Ο Δημήτρης πιάνει στα πράσα την Αιμιλία και τον Παύλο στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να γίνεται έξαλλος, στη σειρά Σασμός. Το ξέσπασμά του απέναντι στην γυναίκα του, είναι τεράστιο.

Εξοργισμένος και βαθιά πληγωμένος, ο Δημήτρης δίνει τελεσίγραφο στην Αιμιλία, ξεκαθαρίζοντάς της πως ή θα διαλέξει εκείνον, ή τον πρώην της. Όλα ανατρέπονται ξανά στη ζωή της ηρωίδας..

Σασμός Spoiler: Ο Δημήτρης πιάνει στα πράσα Αιμιλία – Παύλο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *